Sončni mrk Dobra karma

5. junij 2020: začetek sezone mrkov! Kaj to ...

7 Svet24.si

To so najbolje plačani zvezdniki na svetu

marko-perkovic-thompson_pl6 Reporter.si

Hrvaški pevec Thompson bo lahko od Slovenije ...

Bolnišnica jesenice, jeseniška bolnišnica Svet24.si

Okužena medicinska sestra v jeseniški ...

07651X6465 Necenzurirano

Balkanski posli Telekoma brez sankcij za odgovorne...

magnifico Odkrito.si

Kaj Magnifico pravi o Janševem tvitu?

onur-büyüktopçu Njena.si

Tisti usodni poljub: Igralec je postal TV voditelj...

KMETIJA: Šok za enojajčna dvojčka!
| V.M.

KMETIJA: Šok za enojajčna dvojčka!

Enojajčna dvojčka Jan in Tilen Klobasa odslej predstavljata enega tekmovalca., POP TV

Jana in Tilna je ob prihodu na Kmetijo voditeljica Natalija presenetila s pravilom igre, ki velja samo za njiju. Prednost, za katero sta menila, da jo imata kot brata, se je nemudoma izkazala za slabost …

Danes se bo na POP TV odvil prvi del nove sezone resničnostnega šova Kmetija. Tekmovalci bodo zakorakali na prekrasno posestvo, a dva izmed njih bosta že takoj na začetku igre deležna neprijetnega presenečenja.

Foto: POP TV - Natalija je pozdravila nove tekmovalce.

Voditeljica Natalija Bratkovič bo namreč enojajčna dvojčka Jana in Tilna Klobasa presenetila s pravili igre, ki bo veljala samo za njiju:

»Jan in Tilen, vidva od zdaj naprej predstavljata eno osebo. To pomeni, da si bosta vse delila. Krožnik, pribor, posteljo, mizo, delo in tako naprej. Vidva oba skupaj veljata za enega kmeta. To pomeni tudi, da če eden od vaju bije bitko v areni, v primeru poraza, izpadeta oba.«

Foto: POP TV - Natalija je presenetila s prav posebnim pravilom igre.

In kaj na vse to porečeta fanta? »Mislila sva, da je prednost, ker sva dva, ampak se je prednost sedaj znižala, ker sva eno. Na igro bo to vsekakor vplivalo, mogoče ne bova mogla zbrati kakšne taktike, ki sva jo želela,« je ocenil Jan in pripomnil, da se bosta na podlagi te novice lotila igre na bolj spontani ravni.

A fantoma vseeno ostaja ena pomembna prednost. Drug drugemu bosta namreč velika podpora. Čeprav se bo morda nemalokrat zdelo, da se rada zbadata, sta ob enem tudi močno povezana, saj drug drugemu predstavljata steber in zavetje.