Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tina Gorenjak v objemu tajkuna

17. 9. 2019; 08.30
Avtor: V.M.
tina gorenjak

Najbolj seksi soseda je še vedno Tina G. foto: Mediaspeed

Mladostno igralko bomo ponovno spremljali na malih ekranih. Tokrat v prihajajoči seriji Najini mostovi, kjer bo zdrsnila v visoke petke premožne in zapeljive soproge brezkompromisnega tajkuna.

Tina Gorenjak že marljivo ustvarja novo slovensko serijo Najini mostovi, ki nas bo kratkočasila v prihajajočih jesenskih dnevih. In v kakšno vlogo bo zdrsnila tokrat? Izvedeli smo, da se bo Tina prelevila v nekoliko manj prijeten lik, upodobila bo namreč zapeljivo preračunljivko. 

»Tina Gorenjak v novi originalni seriji Najini mostovi upodablja Ivanovo drugo ženo, Karmen Furlan. V čevlje Ivana Furlana je stopil Aleš Valič, ki smo ga v Reki ljubezni spremljali kot preračunljivega poslovneža Uroša Lekića. Tudi tokrat ga v vlogi Ivana, očeta glavnega igralca Kristjana Bevka (Robert Korošec), Roberta (Rok Furlan) in Valerije Furlan (Anja Drnovšek), zanima le uspeh. Brezkompromisen tajkun v seriji stoji pred enim izmed najpomembnejših življenjskih poslov. Karmen Furlan medtem brezobzirno izkorišča svoj položaj žene bogatega in vplivnega moža. Veliko časa prebije v Ljubljani in tujini in dokazuje, kako preko svojih omrežij in privlačnosti brezkompromisno dosegati zastavljene cilje,« so nam zaupali na POP TV, kjer verjamejo, da bodo gledalci serijo sprejeli z navdušenjem.

prejšnji članek
To je oče Luka Basija!
Svet slavnih
To je oče Luka Basija!
naslednji članek
Ustvarjalci šova razočarali dvojčka in Marjano!
Resničnostni šovi
Ustvarjalci šova razočarali dvojčka in Marjano!