Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ustvarjalci šova razočarali dvojčka in Marjano!

17. 9. 2019; 07.45
Avtor: V.M.
kmetija-2019

Kmetija 2019 foto: Hlapca in dekla

Hlapca in dekla so morali zapustiti razkošje osrednjih bivalnih prostorov Kmetije. Tega, kar so jim namenili za nočno bivališče, kakopak niso pričakovali. Razočaranje je bilo veliko.

Tekmovalci so med približevanjem na posestvo stiskali pesti, da jih bo tudi letos pričakal pogled na sodobno kmetijo. Njihove želje so ob prihodu povsem presegle pričakovanja, saj so zakorakali na najbolj luksuzno posestvo v zgodovini resničnostnega šova Kmetija.

Žal pa sreča ni bila naklonjena vsem tekmovalcem. Luksuzne kmetje namreč niso ugledali štirje tekmovalci, ki so jih določili za odpadnike. Bojan, Simona, Rene in Adrijana se tako morali ubrati pot pod noge v gozd, kjer jih je pričakala skromna, a kljub temu lična koča.

Odpadniki foto: POP TV

Pošteno se je zaletelo tudi dvojčkoma inMarjani, ki jih je bradati Denis, kot prvi glava družine, določil za hlapca in deklo. Jan in Tilen sta morala tako kot en tekmovalec zasesti mesto hlapca in skupaj z deklo Marjano zapustiti luksuzno hišo, ki je z razkošjem še posebej navdušila Jana. Njihovo bivališče je tako za čas hlapčevanja postala majhna hišica, ne večja od vrtne lope. A ko so odprli vrata, so zgolj šokirano obnemeli, saj je bil prostor do vrha napolnjen z vrečami, skromen pogled v notranjost pa je razkrival, da se pod vrečami skrivata zgolj dva ležišča. Vsi trije so bili nad videnim močno razburjeni, zlasti Marjana, ki se kot poročena gospa ni želela stiskati s fantoma. Precej se je mrščil tudi Tilen, ki je s svojo razgibano obrazno mimiko nakazal, da ga je majhno bivalno okolje spravilo v zelo slabo voljo.

Luksuz so morali zapustiti Tilen, Jan in Marijana.

Luksuz so morali zapustiti Tilen, Jan in Marijana. foto: POP TV

prejšnji članek
Tina Gorenjak v objemu tajkuna
Svet slavnih
Tina Gorenjak v objemu tajkuna
naslednji članek
Po šovu: Divje življenje Nikoline Cvek
Resničnostni šovi
Po šovu: Divje življenje Nikoline Cvek