favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

KMETIJA: Ste videli, kaj so ujele kamere?

18. 9. 2019; 11.00
Avtor: V.M.
kmetija-2019

Kamere ujele Boruta med lobiranjem pri glavi družine. foto: POP TV

Borut ter dvojčka Jan in Tilen bodo kot kaže veliki nasprotniki. Postavni trener gimnastike že kuje načrte, kako bi fanta vrgel iz šova. Kot pravi, zaradi tega, ker se zdita najbolj premagljiva. Pa sta res? Kdo bo prvi zapustil slavno posestvo - postavni Borut ali nagajiva dvojčka?

Za Boruta Gregoriča dvojčka predstavljata dva trna v peti in seveda bi se ju rad čim prej znebil. Ocenjuje, da sta naduta in da želita biti v središču pozornosti, medtem ko si enako o njem mislita Tilen in Jan. Vse kaže na to, da si bodo ti trije fantje pogosto v laseh.

Se je pa Borut že lotil načrta, kako bi ju kar se da hitro postavil pred vrata. Kamere so ga namreč ujele, kako je skušal lobirati pri glavi družine. Denis namreč ne velja za trdno in odločno osebnost, zato nanj morda ni tako težko vplivati. Slednje sta ugotovila tudi dvojčka, ocenila sta namreč, da zna prav Borut vleči niti iz ozadja.

No, a prvi načrti so splavali po vodi, prva dvobojevalka je namreč postala Marijana, Jan in Tilen pa bosta Borutu kravžlala živce še vsaj en teden. To bo še pestro, kajne?

Jan in Tilen

Jan in Tilen foto: POP TV

prejšnji članek
Na Pagu ujel premraženo sanjsko dekle
Svet slavnih
Na Pagu ujel premraženo sanjsko dekle
naslednji članek
Zastrupitev in smrt v šovu Ljubezen na vasi
Svet slavnih
Zastrupitev in smrt v šovu Ljubezen na vasi