Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Na Pagu ujel premraženo sanjsko dekle

18. 9. 2019; 12.00
Avtor: V.M.
Kaja Vidmar_Kimuk_www.Urban-Babe.si

Kaja Vidmar foto: Urban Babe

Model in igralka Kaja Vidmar se je minuli konec tedna mudila na modnem snemanju na Pagu, kjer pa jim je sončen jesenski dan pokvarila nenadna vremenska ohladitev. Razgaljeno in premraženo lepotičko je k sreči rešil modni trik …

Drugi dan fotografiranja na idilični lokaciji otoka Pag je napovedoval sončen jesenski dan, zato je sanjska Kaja Vidmar izkoristila zadnje sončne žarke na prostem. Samotne plaže so ta dan omogočile brezskrbno in brezčasno sončenje zgoraj brez, a že naslednji trenutek je sonce prekril nevihtni oblak in v trenutku napovedal poslabšanje vremena ter padec temperatur.

Kaja Vidmar: 'Prehodna jaknica iz spletne trgovine Urban Babe vedno ob meni in na meni.' foto: Urban Babe

Razgaljena Kaja je sprva zaradi burje pošteno zadrgetala, a ne za dolgo, saj mora biti pripravljena tudi na takšne situacije. Ob pestrem vsakodnevnem tempu si namreč ne more privoščiti, da bi zbolela, zato ima s seboj vedno kakšen kos vrhnjega oblačila, še najrajši pa modno prehodno jaknico, s katero se je tudi tokrat obvarovala pred nevihto. In ker Kaja ni več drgetala, so trenutke pred dežjem izkoristili še za nekaj modnih posnetkov, medtem ko so preostala dekleta iskala zavetje na plaži.

»Med snemanjem se je moj modni trik ponovno izkazal za učinkovit. Kamor koli me dan ponese, s seboj vedno vzamem prehodno jaknico, ki mi omogoča, da se zaščitim pred poznim poletnim vetričem, jesenskimi nizkimi temperaturami ali nenadni spremembi vremenskih pogojev, kot se mi je to zgodilo minuli vikend na plaži otoka Pag,« nam je zaupala Kaja, ki prisega na udobna in modna oblačila.

prejšnji članek
Zvezdniški namigi: Kako nositi modne kostime?
Moda&Lepota
Zvezdniški namigi: Kako nositi modne kostime?
naslednji članek
KMETIJA: Ste videli, kaj so ujele kamere?
Resničnostni šovi
KMETIJA: Ste videli, kaj so ujele kamere?