Sončni mrk Dobra karma

5. junij 2020: začetek sezone mrkov! Kaj to ...

meghan markle Svet24.si

VIDEO: Meghan spregovorila o rasnem nasilju v ZDA

tito primerjava Reporter.si

Predstavil rezultate analize, ki dokazujejo, da ...

b64cdc39d252bf0b05e37161f3c928ac Svet24.si

Kacin se je vrnil in povedal, kdaj bo vlada ...

janez janša1 Necenzurirano

Če ne dobiš varovanih podatkov, kliči Lahovnika...

magnifico Odkrito.si

Kaj Magnifico pravi o Janševem tvitu?

Špela Grošelj Njena.si

Trenutek nepazljivosti je pri Špeli Grošelj ...

Na Pagu ujel premraženo sanjsko dekle
| V.M.

Na Pagu ujel premraženo sanjsko dekle

Kaja Vidmar, Urban Babe

Model in igralka Kaja Vidmar se je minuli konec tedna mudila na modnem snemanju na Pagu, kjer pa jim je sončen jesenski dan pokvarila nenadna vremenska ohladitev. Razgaljeno in premraženo lepotičko je k sreči rešil modni trik …

Drugi dan fotografiranja na idilični lokaciji otoka Pag je napovedoval sončen jesenski dan, zato je sanjska Kaja Vidmar izkoristila zadnje sončne žarke na prostem. Samotne plaže so ta dan omogočile brezskrbno in brezčasno sončenje zgoraj brez, a že naslednji trenutek je sonce prekril nevihtni oblak in v trenutku napovedal poslabšanje vremena ter padec temperatur.

Foto: Urban Babe - Kaja Vidmar: 'Prehodna jaknica iz spletne trgovine Urban Babe vedno ob meni in na meni.'

Razgaljena Kaja je sprva zaradi burje pošteno zadrgetala, a ne za dolgo, saj mora biti pripravljena tudi na takšne situacije. Ob pestrem vsakodnevnem tempu si namreč ne more privoščiti, da bi zbolela, zato ima s seboj vedno kakšen kos vrhnjega oblačila, še najrajši pa modno prehodno jaknico, s katero se je tudi tokrat obvarovala pred nevihto. In ker Kaja ni več drgetala, so trenutke pred dežjem izkoristili še za nekaj modnih posnetkov, medtem ko so preostala dekleta iskala zavetje na plaži.

»Med snemanjem se je moj modni trik ponovno izkazal za učinkovit. Kamor koli me dan ponese, s seboj vedno vzamem prehodno jaknico, ki mi omogoča, da se zaščitim pred poznim poletnim vetričem, jesenskimi nizkimi temperaturami ali nenadni spremembi vremenskih pogojev, kot se mi je to zgodilo minuli vikend na plaži otoka Pag,« nam je zaupala Kaja, ki prisega na udobna in modna oblačila.