Črne oči 1 Dobra karma

Skrivnostni otroci s črnimi očmi (3. del)

Rikki Neave Svet24.si

Je šestletnika zadavil 13-letnik? Golo truplo ...

angelca likovic pl2 Reporter.si

Angelca Likovič navija za Janšo: Janez naj čim ...

Državni zbor-Parlament Svet24.si

Se bo etika poslancev zaradi 12 členov kodeksa ...

86695155_10157860848386093_854939220525973504_o Necenzurirano

Zato bi se morali bati Orbana in njegovih ...

gaja1 Njena.si

Seksi slovenska pevka priznala, da je imela 85 ...

Iva Pahor Martelanc Njena.si

Umrla je mati Boruta Pahorja

Ljubezen na vasi: Vatroslav utrpel hudo nesrečo!
| V.M.

Ljubezen na vasi: Vatroslav utrpel hudo nesrečo!

Vatroslav Tijan, RTL

Udeleženec šova Ljubezen na vasi Vatroslav Tijan je imel pred dnevi nesrečo na gradbišču. Valentna je srečna, da je ostal živ, a je hkrati jezna, ker ga nezgoda ni spametovala.

Vatrolsav je imel pri delu z gradbenim strojem nesrečo. Bager, s katerim je delal izkop, se je namreč prevrnil v izkopano jamo, pri čemer je stroj pristal na strehi. »Evo, da se pohvalim, kako sem v minuti izgubil 10 tisoč evrov, bravo jaz,« je novopečeni očka zapisal na družbenem omrežju in dodal, da mu je ostalo vsaj življenje.

Foto: Osebni arhiv - Vatroslav in Valentina sta postala starša.

Ker se je ob objavljenih fotografijah nezgode šalil s spletnimi prijatelji, je slednje vznejevoljilo njegovo soprogo Valentino, ki mu je brž namenila nekaj krepkih besed.

»Kaj se mora tukaj še razpravljati? On je slabši od majhnega otroka, ki dela vse po svoje. Namesto, da bi mu šlo kaj v glavo, gre samo ven iz nje … Najbolje je biti pameten in se nanj ne ozirati. Potem pa mi kdo reče, naj bom srečna, ker je ostal živ in ker se mu ni nič zgodilo … Pa njemu bi se moralo nekaj zgoditi, da bi ga vsaj malo prizemljilo. Potem bi bil morda malo drugačen in se ne bi iz tega zafrkaval, kot da je naša Viki uničila igračko za 100, 200 kun (13, 27 eur),« se je razjezila mlada mamica, ki jo Vatroslavova šaljiva narava pogosto spravlja v slabo voljo.