požar avto hiša
Svet24.si

V požaru v Radljah ob Dravi uničeni osebni vozili, ogenj zajel tudi hišo

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen na vasi: Vatroslav utrpel hudo nesrečo!

19. 9. 2019; 10.00
Avtor: V.M.
vatroslav tijan

Vatroslav Tijan foto: RTL

Udeleženec šova Ljubezen na vasi Vatroslav Tijan je imel pred dnevi nesrečo na gradbišču. Valentna je srečna, da je ostal živ, a je hkrati jezna, ker ga nezgoda ni spametovala.

Vatrolsav je imel pri delu z gradbenim strojem nesrečo. Bager, s katerim je delal izkop, se je namreč prevrnil v izkopano jamo, pri čemer je stroj pristal na strehi. »Evo, da se pohvalim, kako sem v minuti izgubil 10 tisoč evrov, bravo jaz,« je novopečeni očka zapisal na družbenem omrežju in dodal, da mu je ostalo vsaj življenje.

Vatroslav in Valentina sta postala starša. foto: Osebni arhiv

Ker se je ob objavljenih fotografijah nezgode šalil s spletnimi prijatelji, je slednje vznejevoljilo njegovo soprogo Valentino, ki mu je brž namenila nekaj krepkih besed.

»Kaj se mora tukaj še razpravljati? On je slabši od majhnega otroka, ki dela vse po svoje. Namesto, da bi mu šlo kaj v glavo, gre samo ven iz nje … Najbolje je biti pameten in se nanj ne ozirati. Potem pa mi kdo reče, naj bom srečna, ker je ostal živ in ker se mu ni nič zgodilo … Pa njemu bi se moralo nekaj zgoditi, da bi ga vsaj malo prizemljilo. Potem bi bil morda malo drugačen in se ne bi iz tega zafrkaval, kot da je naša Viki uničila igračko za 100, 200 kun (13, 27 eur),« se je razjezila mlada mamica, ki jo Vatroslavova šaljiva narava pogosto spravlja v slabo voljo.

prejšnji članek
Ena najlepših slovenskih manekenk je noseča!
Svet slavnih
Ena najlepših slovenskih manekenk je noseča!
naslednji članek
Jelinčič zaradi otrok sprejel novo odločitev
Svet slavnih
Jelinčič zaradi otrok sprejel novo odločitev