Sončni mrk Dobra karma

5. junij 2020: začetek sezone mrkov! Kaj to ...

7 Svet24.si

To so najbolje plačani zvezdniki na svetu

marko-perkovic-thompson_pl6 Reporter.si

Hrvaški pevec Thompson bo lahko od Slovenije ...

Bolnišnica jesenice, jeseniška bolnišnica Svet24.si

Okužena medicinska sestra v jeseniški ...

07651X6465 Necenzurirano

Balkanski posli Telekoma brez sankcij za odgovorne...

magnifico Odkrito.si

Kaj Magnifico pravi o Janševem tvitu?

Darja Gajšek Njena.si

Je Darjo Gajšek strah, da bi jo fotografirali v ...

Ljubezen na vasi: Vatroslav utrpel hudo nesrečo!
| V.M.

Ljubezen na vasi: Vatroslav utrpel hudo nesrečo!

Vatroslav Tijan, RTL

Udeleženec šova Ljubezen na vasi Vatroslav Tijan je imel pred dnevi nesrečo na gradbišču. Valentna je srečna, da je ostal živ, a je hkrati jezna, ker ga nezgoda ni spametovala.

Vatrolsav je imel pri delu z gradbenim strojem nesrečo. Bager, s katerim je delal izkop, se je namreč prevrnil v izkopano jamo, pri čemer je stroj pristal na strehi. »Evo, da se pohvalim, kako sem v minuti izgubil 10 tisoč evrov, bravo jaz,« je novopečeni očka zapisal na družbenem omrežju in dodal, da mu je ostalo vsaj življenje.

Foto: Osebni arhiv - Vatroslav in Valentina sta postala starša.

Ker se je ob objavljenih fotografijah nezgode šalil s spletnimi prijatelji, je slednje vznejevoljilo njegovo soprogo Valentino, ki mu je brž namenila nekaj krepkih besed.

»Kaj se mora tukaj še razpravljati? On je slabši od majhnega otroka, ki dela vse po svoje. Namesto, da bi mu šlo kaj v glavo, gre samo ven iz nje … Najbolje je biti pameten in se nanj ne ozirati. Potem pa mi kdo reče, naj bom srečna, ker je ostal živ in ker se mu ni nič zgodilo … Pa njemu bi se moralo nekaj zgoditi, da bi ga vsaj malo prizemljilo. Potem bi bil morda malo drugačen in se ne bi iz tega zafrkaval, kot da je naša Viki uničila igračko za 100, 200 kun (13, 27 eur),« se je razjezila mlada mamica, ki jo Vatroslavova šaljiva narava pogosto spravlja v slabo voljo.