Sončni mrk Dobra karma

5. junij 2020: začetek sezone mrkov! Kaj to ...

7 Svet24.si

To so najbolje plačani zvezdniki na svetu

marko-perkovic-thompson_pl6 Reporter.si

Hrvaški pevec Thompson bo lahko od Slovenije ...

Christian Brueckner Svet24.si

FOTO: To je Christian Brueckner, ki je osumljen, ...

07651X6465 Necenzurirano

Balkanski posli Telekoma brez sankcij za odgovorne...

magnifico Odkrito.si

Kaj Magnifico pravi o Janševem tvitu?

onur-büyüktopçu Njena.si

Tisti usodni poljub: Igralec je postal TV voditelj...

Je osvajanje fantov v resnici njena strategija?
| V.M.

Je osvajanje fantov v resnici njena strategija?

Lucija Kolar, POP TV

Mlada tekmovalka šova Kmetija se odkrito spogleduje in z očmi naravnost požira postavne fante na posestvu. Je vse to del njene taktike?

Lucija Kolar je zelo simpatična in navihana 18-letnica, za katero se zdi, da si oči zelo rada spočije na postavnih fantih. Tega pravzaprav niti ne skriva, zaradi česar tudi izkušene mladeniče spravlja v zadrego.

»Pa obvladaš ti to drgnjenje,« je komentirala Renejevo pomivanje posode, nato pa na njegovo začudenje dodala, da je sama za te reči še premlada. »Premlada za pomivanje posode?!« je dvignil obrvi Rene, Lucija pa je nadaljevala z nagajivim kramljanjem.

»Da me punce osvajajo - ne da bi jaz vedel ali opazil, ampak Lucija, ona je bila pa kar dosti očitna. Če bi me tako osvajale, potem bi zagotovo vedel,« je mladenkino navezovanje stikov komentiral postavni Rene, ki je v nadaljevanju ugotovil, da so ji všeč moški z bradami in da ji je še posebej padel v oči Denis.

No, čeprav je temnolaska že ustvarjalcem šova priznala, da se je pripravljena zaplesti pred kamerami, pa morda vse skupaj le ni tako, kot je videti na prvi pogled. Lucija je namreč pred odhodom na posestvo razkrila, kakšna bo njena strategija za zmago v šovu Kmetija. Načrt navihane temnolaske je namreč ta, da se bo pogosto smukala okoli fantov: »Držala bom s fanti in zagreta bom za delo.«

Hmmm, kaj pravite, ji bo uspelo na ta način daleč priti?