horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za torek, 21. januarja

milena miklavčič (11) Dobra karma

"O seksu se prednikom ni niti sanjalo," pravi ...

princ harry Svet24.si

FOTO: Harry prispel k soprogi in sinu, Meghan po ...

hiša, gradnja, nadzor Svet24.si

Kako hitro do gradbenega dovoljenja?

new york nebo modro eksplozija yt Dobra karma

Tedenski horoskop: dovolite si biti ...

rene-žunič Njena.si

Rene šokiral z razkritjem, zdaj mu grozijo!

Vesna Janković Njena.si

Strta Vesna Janković - izgubila je očeta

Razkrito: Nikoli mu ni pisala, parček ustvarila produkcija
| V.M.

Razkrito: Nikoli mu ni pisala, parček ustvarila produkcija

Josip in Nikolina, RTL

Čeprav bi to moralo ostati skrivnost, je Nikolina Cvek razkrila, da v resnici Josipu nikoli ni napisala pisma. Bi se morala temnolaska potegovati za sramežljivega Daria Gašparića?

Nikolina Cvek je razkrila, kako jo je produkcija šova Ljubezen na vasi usmerila k drugemu kandidatu in ne k tistemu, h kateremu se je prijavila. Temnolaska namreč nikoli ni izrazila želje, da bi se potegovala za ljubezen Josipa Čiritovića. Kako se je torej znašla med venčkom njegovih izbrank?

Foto: RTL - Dario

»Jaz v resnici sploh nisem pisala Josipu, ampak nekem drugem fantu, ki mi je bliže po letih. Iskreno vam povem, da nikoli ne bi pisala toliko starejšemu moškemu kot je Josip. Rada imam fante mojih let ali pa še mlajše. Na televiziji so to ustvarili za šov, a kljub vsemu sem jim danes hvaležna,« je za portal regionalni.com razkrila Nikolina in dodala, da ji je ravno pojavljanje na televiziji odprlo vrata v svet glasbe. Zaradi televizijske slave ima namreč nastope po lokalih, kjer dela to, kar ji je najbolj ljubo - poje.

»Kar se kariere tiče, je bilo to zame sanjsko leto. Veliko nastopam, ljubim glasbo, rada prepevam. Kraljica sem bila in bom ostala. Nikoli se ne bom predala!«