Bankomat
Svet24.si

Ste ostali brez gotovine, vaša bančna kartica pa ni veljavna? To je razlog

1712649659-0122maribor4-3-1712649604353
Necenzurirano

Ovadena županja, ki je po ovinkih prišla do občinskega neprofitnega stanovanja

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Razkrito: Nikoli mu ni pisala, parček ustvarila produkcija

22. 9. 2019; 08.00
Avtor: V.M.
ljubezen-na-vasi

Josip in Nikolina foto: RTL

Čeprav bi to moralo ostati skrivnost, je Nikolina Cvek razkrila, da v resnici Josipu nikoli ni napisala pisma. Bi se morala temnolaska potegovati za sramežljivega Daria Gašparića?

Nikolina Cvek je razkrila, kako jo je produkcija šova Ljubezen na vasi usmerila k drugemu kandidatu in ne k tistemu, h kateremu se je prijavila. Temnolaska namreč nikoli ni izrazila želje, da bi se potegovala za ljubezen Josipa Čiritovića. Kako se je torej znašla med venčkom njegovih izbrank?

Dario foto: RTL

»Jaz v resnici sploh nisem pisala Josipu, ampak nekem drugem fantu, ki mi je bliže po letih. Iskreno vam povem, da nikoli ne bi pisala toliko starejšemu moškemu kot je Josip. Rada imam fante mojih let ali pa še mlajše. Na televiziji so to ustvarili za šov, a kljub vsemu sem jim danes hvaležna,« je za portal regionalni.com razkrila Nikolina in dodala, da ji je ravno pojavljanje na televiziji odprlo vrata v svet glasbe. Zaradi televizijske slave ima namreč nastope po lokalih, kjer dela to, kar ji je najbolj ljubo - poje.

»Kar se kariere tiče, je bilo to zame sanjsko leto. Veliko nastopam, ljubim glasbo, rada prepevam. Kraljica sem bila in bom ostala. Nikoli se ne bom predala!«

Josip in Nikolina

Josip in Nikolina foto: RTL

prejšnji članek
Ivana Šundov v hudih bolečinah
Svet slavnih
Ivana Šundov v hudih bolečinah
naslednji članek
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za nedeljo?
Horoskop
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za nedeljo?