krokar
Svet24.si

Morilski krokarji jima koljejo gosi in teleta, Pezda je na robu obupa

1680173506-fgrsghes-45-1680173482221
Necenzurirano

Nova afera na UKC: to je podjetje, ki naj bi mu prilagodili razpis

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kaj je ubilo Monikino ljubezen do Zmaga?

22. 9. 2019; 10.00
Avtor: L.Ž. za Revijo Zvezde Lady
Zmago Jelinčič

Zmago Jelinčič z ženo Moniko foto: Mare Vavpotič, KMA

Ljubosumje, zapečkarstvo, skopost in življenje v senci so počasi ubijali Monikino ljubezen do Zmaga Jelinčiča.

Prve resnejše razpoke v zakonu naj bi se pojavile, ko je Zmago s svojo stranko ostal zunaj parlamenta. Nenadoma ni imel ničesar za početi, nenehno je bil doma in tečnaril. Resda se je veliko ukvarjal s hčerkama, a je ob tem uspel z enim očesom bdeti še nad ženo. Rad je vedel, kje je, in ni želel, da se po nepotrebnem zadržuje zunaj. Njen ritem je postal služba, dom, služba, dom ... Pa jih ni imela še niti štirideset!

Postala je otopela, njega to ni motilo. Venela je. A prišel je trenutek, ko se je Monika zbudi-la, se pogledala v ogledalo in se vprašala: »Sem si želela tako življenje? Sem to sploh še jaz?« Nekaj časa je trajalo, da se je odločila, da usodo vzame v svoje roke. Vmes naj bi se z Zmagom večkrat skušala pogovoriti, a ni šlo. Kot že tolikokrat doslej je v senci počakala, da minejo še evropske volitve, in stiskala pesti, da Zmago postane naš predstavnik v Bruslju. To bi morda rešilo njun šestnajstletni zakon.

Žal se ni izšlo. Ne na volitvah ne doma. In nekega dne je Monika res odšla. Ni zapustila družine, kot zdaj medijem razlaga Zmago, ki je bil z besedami za medije vedno med najspretnejšimi politiki, zapustila je zgolj moža, ki ga je leta ljubila in spoštovala, a vseeno na koncu ostala samo razočarana žena.

Monika in Zmago Jelinčič

Monika in Zmago Jelinčič foto: Mediaspeed

prejšnji članek
Maja Martina Merljak se je spremenila
Svet slavnih
Maja Martina Merljak se je spremenila
naslednji članek
Ivana Šundov v hudih bolečinah
Svet slavnih
Ivana Šundov v hudih bolečinah