Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ivana Šundov v hudih bolečinah

22. 9. 2019; 09.00
Avtor: Sonja Javornik
ivana sundov

Ivana Šundov foto: M24

Voditeljica Ivana Šundov je žal pred kratkim zaradi poškodovanih diskov trpela noč in dan, pa čeprav je vmes pridno jemala protibolečinske tablete.

»Tako me je bolelo, da niti hoditi nisem mogla več,« nam je zaupala ljubka Ivana, ki je večkrat hudo padla na trtico in je zdaj, v zrelih letih, spoznala, da je res, ko pravijo, da si telo vse zapomni. Ti padci so se zgodili že pred časom, ampak bo posledice očitno čutila za vedno.Ivana je povedala, da je bilo recimo oblačenje zanjo tak izziv, da se je počutila kot tiste žrtve srednjeveškega mučenja na natezalnici ali kakšnih drugih mučilnih napravah. »Bolelo me je po malem kak mesec, na koncu pa se je tako stopnjevalo, da sem vedela, da je treba nekaj ukreniti.«

Ivana se zaveda, da so vse operacije hrbtenice tvegane in zelo zahtevne. Zato je bila vesela, ko so ji priporočili športnega fizioterapevta. »V tistem trenutku bi seveda šla k vsakemu, za katerega bi mi kdo rekel, da mi lahko pomaga. Po pravici povedano, nisem verjela, da mi fizioterapevt lahko pomaga, saj je bilo res hudo. Zato sem bila toliko bolj vesela, ko me je res zelo hitro spravil k sebi. Seveda bo treba še veliko dela, rednih vadb in podobno, da bom v prihodnje lahko živela brez operacije, pa tudi brez protibolečinskih tablet. Ampak vsekakor se mi zdi prav neverjetno, da se lahko spet sprehajam v petkah – seveda samo na nastopih in prireditvah, ker se zavedam, da to ni dobro za moj spodnji del hrbtenice. A že to je pravi čudež, če samo pomislim na to, kakšne grozne težave sem imela še pred kratkim,« pravi Ivana.

Čeprav je že nekaj časa ni na slovenski televiziji, jo gledalci še vedno pogrešajo.

Čeprav je že nekaj časa ni na slovenski televiziji, jo gledalci še vedno pogrešajo. foto: osebni arhiv

prejšnji članek
Kaj je ubilo Monikino ljubezen do Zmaga?
Svet slavnih
Kaj je ubilo Monikino ljubezen do Zmaga?
naslednji članek
Razkrito: Nikoli mu ni pisala, parček ustvarila produkcija
Resničnostni šovi
Razkrito: Nikoli mu ni pisala, parček ustvarila produkcija