GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Se je spomnite? Paulina se je vrnila v vsem svojem sijaju!

23. 9. 2019; 07.00
Avtor: V.M.
ljubezen-na-vasi

Paulina foto: RTL

Paulina Tomičić se je vrnila na male ekrane. Hrvatje jo spremljajo v novi sezoni šova Ljubezen na vasi, tokrat se bori za srce mlajšega kmeta Srećka Ponjavića.

Paulini godi televizijska pozornost in slednje ji v jubilejni, 10. sezoni šova Ljubezen na vasi zares ni manjkalo. 37-letnica namreč zelo dobro ve, kako osupniti in poskrbeti, da se o njej veliko govori. Čeprav je tako pri Jovanu, kot Željku vzbudila zanimanje, pa ji tiste prave srčne želje, v njima ni uspelo prebuditi. Bo imela več sreče v 11. sezoni priljubljene resničnostne oddaje?

Paulina se poteguje za naklonjenost Srećka iz Kanade. foto: RTL

Svetlolasa kuharica se je odločila, da bo svoje čare preizkusila na Srećku, Kanadčanu hrvaškega porekla, ki živi v Lethbridgeu. 33-letni junak podeželja od svoje bodoče izbranke pričakuje, da je inteligentna, pozitivno naravnana, dobrega srca in spodobnega videza. Poudarja, da se ne ujame z ženskami, ki želijo imeti vsak trenutek vse pod nadzorom, prav tako si ne želi ob sebi osebe, ki je negativna in ozkogledna.

»Tako, kot moji prijatelji, bi si tudi sam želel imeti ob sebi soprogo, žensko, s katero bi si delil življenje,« je dejal Srećko, v klepetu z ustvarjalci šova.

Menite, da ga bo Paulini uspelo očarati ali ji bo pokazal vrata, še preden se bo bitka pričela? Svetlolaska verjame, da bo tokrat drugače: »V horoskopu mi je pisalo, da je Kanada moja obljubljena dežela.«

Srećko išče Hrvatico, Kanadčanke mu ne odgovarjajo.

Srećko išče Hrvatico, Kanadčanke mu ne odgovarjajo. foto: RTL

prejšnji članek
To je preobrazba, ki je sezula gledalce!
Resničnostni šovi
To je preobrazba, ki je sezula gledalce!
naslednji članek
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za ponedeljek?
Horoskop
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za ponedeljek?