Sončni mrk Dobra karma

5. junij 2020: začetek sezone mrkov! Kaj to ...

elon musk Svet24.si

Elon Musk pozval k 'razbitju' Bezosovega Amazona

marko-perkovic-thompson_pl6 Reporter.si

Hrvaški pevec Thompson bo lahko od Slovenije ...

Bolnišnica jesenice, jeseniška bolnišnica Svet24.si

Okužena medicinska sestra v jeseniški ...

07651X6465 Necenzurirano

Balkanski posli Telekoma brez sankcij za odgovorne...

magnifico Odkrito.si

Kaj Magnifico pravi o Janševem tvitu?

Darja Gajšek Njena.si

Je Darjo Gajšek strah, da bi jo fotografirali v ...

Se je spomnite? Paulina se je vrnila v vsem svojem sijaju!
| V.M.

Se je spomnite? Paulina se je vrnila v vsem svojem sijaju!

Paulina, RTL

Paulina Tomičić se je vrnila na male ekrane. Hrvatje jo spremljajo v novi sezoni šova Ljubezen na vasi, tokrat se bori za srce mlajšega kmeta Srećka Ponjavića.

Paulini godi televizijska pozornost in slednje ji v jubilejni, 10. sezoni šova Ljubezen na vasi zares ni manjkalo. 37-letnica namreč zelo dobro ve, kako osupniti in poskrbeti, da se o njej veliko govori. Čeprav je tako pri Jovanu, kot Željku vzbudila zanimanje, pa ji tiste prave srčne želje, v njima ni uspelo prebuditi. Bo imela več sreče v 11. sezoni priljubljene resničnostne oddaje?

Foto: RTL - Paulina se poteguje za naklonjenost Srećka iz Kanade.

Svetlolasa kuharica se je odločila, da bo svoje čare preizkusila na Srećku, Kanadčanu hrvaškega porekla, ki živi v Lethbridgeu. 33-letni junak podeželja od svoje bodoče izbranke pričakuje, da je inteligentna, pozitivno naravnana, dobrega srca in spodobnega videza. Poudarja, da se ne ujame z ženskami, ki želijo imeti vsak trenutek vse pod nadzorom, prav tako si ne želi ob sebi osebe, ki je negativna in ozkogledna.

»Tako, kot moji prijatelji, bi si tudi sam želel imeti ob sebi soprogo, žensko, s katero bi si delil življenje,« je dejal Srećko, v klepetu z ustvarjalci šova.

Menite, da ga bo Paulini uspelo očarati ali ji bo pokazal vrata, še preden se bo bitka pričela? Svetlolaska verjame, da bo tokrat drugače: »V horoskopu mi je pisalo, da je Kanada moja obljubljena dežela.«