1_colonia Svet24.si

Diplomirala iz elektrotehnike in odšla naravnost ...

bradley, jade devis Svet24.si

Nosečnica izvedela, da ima agresivnega raka. Ni ...

Tina Dobra karma

Rojstni datum ima vpliv prav na vse vaše odnose

Arriva, avtobus Svet24.si

Incident v Kopru: voznik z avtobusa "zmetal" ...

tori Odkrito.si

Zvezdniki z eksotičnimi ljubljenčki

SARA RUTAR Njena.si

Sara Rutar osupnila z drastično preobrazbo telesa

ana jaka Njena.si

Jaka in Ana krstila hčerko

To je preobrazba, ki je sezula gledalce!
| V.M.

To je preobrazba, ki je sezula gledalce!

Zmago je slavila Ana Dežman, ki se je prelevila v Aretho Franklin., Miro Majcen/Pop TV

Prva oddaja nove sezone Znan obraz ima svoj glas je postregla s številnimi presežki. Med fantastičnimi preobrazbami je najbolj izstopala Ana Dežman. Je navdušila tudi vas?

Igralka Lara Komar, pevka Lea Sirk ter igralec in medijski ustvarjalec Marko Miladinović so v oddajo Znan obraz ima svoj glas prinesli svež veter, piko na i pa je kakopak dodala tudi cenjena pevka Nuša Derenda, ki se je žirantom pridružila kot četrta, gostujoča članica zvezdniške žirije.

Foto: Miro Majcen/Pop TV - Žirija je poskrbela za svež veter ...

Šopek osmih tekmovalcev se je na prvo oddajo pripravil z odliko, Alex Volasko, David Amaro, Maja Oderlap, Eva Boto, Matic Supovec, Srđan Milovanović, Petra Zore in Ana Dežman so namreč nastope odlično izpeljali in poskrbeli za večer poln smeha, navdušenja in čustvenih trenutkov.

Zmago slavila Ana Dežman kot Aretha Franklin

Izmed vseh preobrazb je žirijo in gledalce najbolj navdušila fantastična vizualna in vokalna preobrazba Ane Dežman. Operna pevka in hči legendarne Elde Viler se je namreč prelevila v glasbeno ikono Aretho Franklin in zapela njeno uspešnico Think.

Žirantje so se strinjali, da je bila Anina upodobitev fantastičen presežek, Marko je denimo dejal, da je ob nastopu izgubil tla pod nogami, Lea pa je poudarila, da je bil jasno vidna razlika med imitiranim igranjem in imitacijo z izjemno vokalno tehniko.