Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Kmetija: Ksenija v resnici prestaja hude bolečine

23. 9. 2019; 08.30
Avtor: Vesna Meško
KSENIJA SEŠEL

KSENIJA SEŠEL foto: POP TV

Da je Ksenija Sešel prava borka, je v prvi vrsti dokazala sama sebi. V šovu je namreč prestajala hude bolečine, a je kljub vsemu stisnila zobe in stisko zadržala zase.

Ksenija je močna, vedra in pozitivna ženska, s trdno vero v srcu, da ne bo klonila niti tedaj, ko ji bo življenje namenilo pretežko breme. Bitko z rakom na materničnem vratu je dobila pred dvema letoma, a slednje ne pomeni, da smo v šovu Kmetija spremljali zdravo žensko. Da je vseskozi prestajala hude bolečine, niso vedeli niti sotekmovalci.

»Nisem pokazala tega, ker resnično ne želim izpasti kot nek 'jamrač'. Vedno poskušam dati vse od sebe, zato sem to res dobro prikrivala, poleg tega pa niti nisem želela vznemirjati moje družine na Kmetiji, ki mi je stala ob strani na zelo lep način. Rada jih imam,« nam zaupa 35-letnica, ki jo ravno danes čaka obisk zdravnikov. V šovu je namreč na lastno pest ravnala v nasprotju z zdravniškimi navodili, kar je na njenem zdravstvenem stanju pustilo posledice.

Ksenija je prava borka. foto: POP TV

Kaj je pravzaprav zadržala zase? Kakšno je bilo v resnici njeno stanje in počutje v šovu?

»Niti enega dne nisem preživela brez bolečine, slednje so namreč še vedno prisotne zaradi brahiterapije. Gre za posledice vseh terapij skupaj, torej obsevanja in kemoterapij. Ker nimam bezgavk v tem predelu, se soočam z bolečinami v nogah, prisoten je tudi občutek drevenečih nog, tako da še vedno uživam protibolečinsko terapijo. Načeloma več kot štiri ure ne bi smela biti na nogah, morala bi dovolj počivati. Ampak to seveda ni bilo mogoče, ker smo želeli, da je naloga opravljena,« pojasnjuje Ksenija, ki se je odločila, da bo kljub vsemu poprijela za delo in po lastnih močeh pripomogla k opravljeni tedenski nalogi.

In kako se počuti danes? Je bil napor prevelik? »Nisem najboljše, se še sestavljam. Uščipnilo me je tudi v hrbtenici in res komaj čakam slikanje, da vidim, kakšno je stanje. Verjamem, da je to od napora, ker smo ogromno delali, pa tudi spanje v kajži mi je pustilo velike posledice. Verjetno sem samo močno prehladila celo telo, bomo videli, kaj bodo rekli zdravniki,« pokima simpatična tekmovalka in za konec pripomni, da trdno verjame, da se bo vse razvilo v pozitivno smer. Sedaj potrebuje počitek in pozitivne misli, pa bo kmalu spet na nogah.

prejšnji članek
Ula Furlan se je preselila nazaj k mami Miši Molk
Svet slavnih
Ula Furlan se je preselila nazaj k mami Miši Molk
naslednji članek
To je preobrazba, ki je sezula gledalce!
Resničnostni šovi
To je preobrazba, ki je sezula gledalce!
#nasazenazenska
nasazenazenska