kranj, prometna-nesreča, avtobus
Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju trčil v kolesarko

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Goran z glavo na sodobno Kmetijo

30. 9. 2019; 07.00
Avtor: V.M.
GORAN LEBAN

GORAN LEBAN: po 11-ih letih se vrača na Kmetijo. foto: POP TV

Že takoj na začetku se je jasno videlo, da Goran Leban pred kamero ni novinec. Po izkušnji z resničnostnim šovom izpred let, se je na tokratno vlogo izvrstno pripravil. Žal mu je ponagajala sreča …

Goran Leban je kot drugi zapustil letošnjo sezono resničnostnega šova Kmetija, kamor se je zapisal kot vzoren in marljiv tekmovalec. Da je temu tako, gre zagotovo pripisati premišljenemu nastopu, tekom katerega je preudarno izbiral besede, ki so bile vedno podane v pozitivnem, vzpodbudnem tonu.

Četudi se tekom bivanja na posestvu kdaj ni počutil najbolje ali pa bi komu izmed tekmovalcev v realnem življenju z veseljem, kaj ostreje povedal v brk, si tega pred kamerami ni dovolil. Njegova komunikacija je bila namreč vedno pozitivno naravnana, vljudna in spoštljiva. Le ob izjavi, da bo kmetija brez njega pogorela, smo malce zastrigli z ušesi, a je kasneje tudi te besede vzel nazaj. »Če sem izjavil, da bo brez mene kmetija pogorela, pa ne vem, kaj je botrovalo temu, in se za to izjavo opravičujem,« je dejal ustvarjalcem šova.

No, Goran pa v tem resničnostnem šovu še ni rekel zadnje besede. Ponovno ga bomo namreč srečali, ko se bo skupaj z izpadlimi tekmovalci vrnil na posestvo. Bo tedaj njegov odnos drugačen?

Goran Leban

Goran Leban foto: POP TV

prejšnji članek
Najstnica Lina Kuduzović kot elegantna dama!
Svet slavnih
Najstnica Lina Kuduzović kot elegantna dama!
naslednji članek
Znano je, kaj bo počela Jasna Kuljaj
Svet slavnih
Znano je, kaj bo počela Jasna Kuljaj