900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ste opazili? Kaj se je zgodilo z Bojanom?!

3. 10. 2019; 07.45
Avtor: V.M.
bojan3

Bojan Kermavner foto: POP TV

Zdelo se je, da je na posestvo stopil z dobrimi nameni, po treh tednih pa se je vse spremenilo. Kaj se je zgodilo z dobrodušnim dedkom in spoštljivim tekmovalcem?

Ko je posestvo vodila Marjana, se je Bojan pokazal v luči sila spoštljivega in preudarnega delavca, ki ne zna le poprijeti za delo, pač pa tudi spretno pomiriti razburkana čustva. Po treh tednih izolacije spoznavamo tekmovalca v povsem drugi luči, v svojo sredino namreč načrtno vnaša nemir, čustvene reakcije pa mirno opazuje, zdi se, da se ob celotnem dogajanju celo tiho zabava.

A na podlagi njegovih besed pred vstopom v igro, se kot takšen nikakor ni imel namen pokazati tekmovalcem in javnosti. V šov je nenazadnje prišel tudi zaradi tega, da bi vplival na lepše vedenje tekmovalcev. »Pred svojo Prekmurko sem se širokoustil, da bi jaz določene stvari malo drugače naredil in mogoče malo vplival na koga, da bi se bolj dostojno obnašal. In tako je dama rekla, 'jaz te bom pa prijavila', in danes sem tukaj.«

BOJAN KERMAVNER foto: POP TV

V svojem prvem intervjuju je med drugim tudi dejal:

-da mu ni do sporov

-da verjame, da se vedno lahko najde kompromis

-da se najbolj veseli dobro opravljenih nalog kot posledica timskega dela

-da se ne vsiljuje

-da nikogar z ničemer ne posiljuje

Medtem ko se Rene glasno pritožuje, da ga pri Bojanu motijo lastnosti in dejanja, ki so pravo nasprotje tekmovalčevih izjav ob vstopu, Bojan odločno odgovarja, da mu ni mar, kaj si o njem mislijo drugi.

Kakorkoli, saj veste, kako pravi pregovor: Le čevlje sodi naj kopitar. Nenazadnje ne vemo, kako težko je v resnici tekmovalcem v gozdu, ki se ne soočajo le z izolacijo, pač pa tudi z lakoto in pomanjkanjem osnovnih potrebščin za ohranjanje osebne higiene.

prejšnji članek
Drugi obraz Ane Žontar: Ko ugasne nasmeh …
Svet slavnih
Drugi obraz Ane Žontar: Ko ugasne nasmeh …
naslednji članek
Zaradi Nikolininega razkazovanja poklicali policijo
Resničnostni šovi
Zaradi Nikolininega razkazovanja poklicali policijo