filip flisar Svet24.si

FOTO: Ko slovenski vrhunski športniki postanejo ...

Marieke Vervoort Svet24.si

Paraolimpijka izbrala evtanazijo in se poslovila ...

mačka Dobra karma

Vsak odtenek mačjega kožuščka nosi posebno ...

nomago, avtobus Svet24.si

Šofer "zaradi varnostnih razlogov" dijakinj ni ...

ad Odkrito.si

Zdravljenje atopijskega dermatitisa je zahtevno, ...

Selena Gomez Najstnica.si

Selena Gomez v novi pesmi govori o Justinu ...

Primoz Roglic, Lora Klinc Njena.si

Primož Roglič objavil sina, s katerim sta si ...

Gledalci v zrak zaradi stradanja in poniževanja odpadnikov
| V.M.

Gledalci v zrak zaradi stradanja in poniževanja odpadnikov

Simona se je v gozd vrnila brez hrane., POP TV

Med gledalci je sinoči pošteno završalo. Po ogledu oddaje tako še zdaleč niso ostali brez besed, močno jih je namreč razburilo poniževanje odpadnice Simone, ki so jo privezali za drevo, ji namenili varovanje, za namenček pa odpadnikom odrekli prepotrebno hrano.

Življenje na luksuznem posestvu je za tekmovalce seveda lažje, hkrati pa dopušča več časa za igrice in razvijanje taktike. Slednje ob razvoju dogodkov na posestvu vse bolj moti gledalce, ki so pričeli na spletu glasno obujati spomine na pretekle sezone resničnostnih šovov Kmetija.

Na siromašnih kmetijah, kjer so morali tekmovalci sodelovati za preživetje, namreč nikomur niti na misel ni prišlo, da bi se na tako nizkoten način znašali nad sotekmovalci.

Foto: POP TV - Simona so privezali k drevesu.

»Res sramotno, kaj se gredo … ljudje v gozdu so lačni .... morajo vsak teden delati, na koncu pa človeka privežejo za drevo … Kmetija, a se vam zdi to normalno? Še z živalimi se dela bolj lepo, kot z človekom,« je zgrožen gledalec Bojan.

»Vse ok in prav, ampak da pa žensko privežeš za drevo ... to je pa malo preveč … pa to otroci tudi gledajo! Zelo ponižujoče!« meni Daša.

Tudi Anita je dogajanje spremljala s težkim srcem. »To je izživljanje in poniževanje. Ko daš nekomu moč, vidiš, kakšen je lahko v resnici!«

»Kakšno obnašanje, zgrožena sem nad dejanji. Da z menoj kdo to naredi, grem takoj domov. Kaj takega …« je bila ob videnem šokirana Lidija.

Kakšno pa je vaše mnenje? Zaupajte nam v komentarju na Facebooku ...