uvodna Dobra karma

Danijel Šmid - Danny žrtev spletk zaradi slave. ...

vege alya - MJP Svet24.si

FOTO: Znani Slovenci, ki ne jejo mesa

POR1703033Z-zzswe5174 Reporter.si

Poslanec SAB: Novinarji so spravili ven, da bom ...

nevihta-dennis, poplave, wales Svet24.si

FOTO: Razglasili rdeči alarm, Wales in deli ...

Screenshot 2020-02-14 at 23.58.23 Necenzurirano

"Koliko iranskega denarja si dobil, gnida ...

Princ Harry Njena.si

Šok: Ubilo se je nekdanje dekle princa Harryja

anezi Njena.si

Anezi v šovu s skrivnim načrtom?

Gledalci v zrak zaradi stradanja in poniževanja odpadnikov
| V.M.

Gledalci v zrak zaradi stradanja in poniževanja odpadnikov

Simona se je v gozd vrnila brez hrane., POP TV

Med gledalci je sinoči pošteno završalo. Po ogledu oddaje tako še zdaleč niso ostali brez besed, močno jih je namreč razburilo poniževanje odpadnice Simone, ki so jo privezali za drevo, ji namenili varovanje, za namenček pa odpadnikom odrekli prepotrebno hrano.

Življenje na luksuznem posestvu je za tekmovalce seveda lažje, hkrati pa dopušča več časa za igrice in razvijanje taktike. Slednje ob razvoju dogodkov na posestvu vse bolj moti gledalce, ki so pričeli na spletu glasno obujati spomine na pretekle sezone resničnostnih šovov Kmetija.

Na siromašnih kmetijah, kjer so morali tekmovalci sodelovati za preživetje, namreč nikomur niti na misel ni prišlo, da bi se na tako nizkoten način znašali nad sotekmovalci.

Foto: POP TV - Simona so privezali k drevesu.

»Res sramotno, kaj se gredo … ljudje v gozdu so lačni .... morajo vsak teden delati, na koncu pa človeka privežejo za drevo … Kmetija, a se vam zdi to normalno? Še z živalimi se dela bolj lepo, kot z človekom,« je zgrožen gledalec Bojan.

»Vse ok in prav, ampak da pa žensko privežeš za drevo ... to je pa malo preveč … pa to otroci tudi gledajo! Zelo ponižujoče!« meni Daša.

Tudi Anita je dogajanje spremljala s težkim srcem. »To je izživljanje in poniževanje. Ko daš nekomu moč, vidiš, kakšen je lahko v resnici!«

»Kakšno obnašanje, zgrožena sem nad dejanji. Da z menoj kdo to naredi, grem takoj domov. Kaj takega …« je bila ob videnem šokirana Lidija.

Kakšno pa je vaše mnenje? Zaupajte nam v komentarju na Facebooku ...