Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Anna presenečena nad vedenjem letošnjih kmetov

9. 10. 2019; 11.00
Avtor: V.M.
anna energija kmetija

Anna Paynich foto: Pop TV

Tudi lanskoletna tekmovalka Kmetije Anna Paynich spremlja dogajanje letošnje igre na podeželju. Medtem ko odnosi in komunikacija tekmovalcev razburjajo gledalce, Anno predvsem preseneča, da se niso ničesar naučili iz napak, ki so jih pred kamero nanizali udeleženci v preteklem letu.

»Dve stvari si je potrebno zapomniti: Paziti na svoje misli, ko smo sami in paziti na svoje besede, ko smo med ljudmi,« je na družbenem omrežju zapisala čuteča Anna Paynich, ki smo jo v lanskem letu spremljali v resničnostnem šovu Kmetija. Modra misel se ji je pravzaprav porodila prav ob opazovanju letošnjih tekmovalcev, ki so v javnosti zaradi nespoštljive komunikacije in pomanjkanja empatije deležni številnih kritik.

»Ta moja objava je bila popolnoma na mestu. Namenjena je prav temu šovu letos, Kmetiji 2019. Spremljam letošnje igralce in opažam, da se premalo zavedajo, da niso sami, da jih spremljajo otroci, kateri izberejo iz šovov svoje vzornike in se od njih učijo,« je za naš portal pojasnila Anna in dodala, da še zdaleč ne misli komu soliti pamet ali soditi aktualnih kmetov. Nenazadnje se je veliko videnega dogajalo tudi na njihovi kmetiji. »Zato sem toliko bolj presenečena, da letošnji sodelujoči niso bili pozorni dovolj na našo predvajano Kmetijo, ker bi se lahko veliko naučili na tujih napakah.«

Anna Paynich

Anna Paynich foto: Aleš-Rod

prejšnji članek
VSTOPNICE ZA BOŽIČNO TURNEJO SO V PRODAJI!
Svet slavnih
VSTOPNICE ZA BOŽIČNO TURNEJO SO V PRODAJI!
naslednji članek
Petra Zore navdušila Lepo Breno
Svet slavnih
Petra Zore navdušila Lepo Breno