900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Dvojčka s taktiko do zmage v letošnji Kmetiji?

15. 10. 2019; 07.45
Avtor: V.M.
klobasa

Jan in Tilen foto: POP TV

Že res, da dvojčka Klobasa štejeta 21 let. A fanta natanko vesta, kaj delata in po kaj sta prišla v prekmursko Vučjo Gomilo. Jan in Tilen sta simpatična igralca, ki Sloveniji razkrivata, kako igrati živo resničnostno igro. Jima bo s premišljenimi koraki uspelo priti do finala?

Resničnostni šov Kmetija ni pustolovski rezervat, kjer bi pisana druščina preživljala aktivne počitnice, pletla prijateljske vezi in si hkrati privoščila oddih od natrpanega vsakdana. Resničnostni šov Kmetija je živa igra, bitka za 50. 000 evrov, tekmovalci pa igralne figure, ki se borijo za obstanek na igranem polju in si prizadevajo, da bi s premagovanjem fizičnih, taktičnih in čustvenih izzivov prišli do cilja. In tega, dragi gledalci, se najbolj zavedata dvojčka Klobasa.

Jan foto: POP TV

Tudi izpadli tekmovalci vedo povedati, da sta prav dvojčka ključna člena letošnje igre za 50.000 evrov. Da naj bi vlekla vse niti, spretno krmarila med ovirami in se pogumno soočala z izzivi. Pa je temu res tako ali jima skorajda nadnaravno moč pripisujejo brez tehtnega razloga? Viri blizu dvojčkoma vedo povedati, da sta se fanta podala v igro dobro pripravljena in močno fokusirana na zmago.

Kmetija je taktična igra, ne peskovnik v vrtcu

Jan je prvič pred kamere stopil kot eden izmed najmlajših tekmovalcev šova Kmetija, štel je namreč komaj 19 let. Dve leti kasneje se v šov ni podal tako lahkomiselno. Ker je že sodeloval pri resničnostni igri, ve, kaj lahko pričakuje, poleg tega pa na celoten projekt gleda s povsem drugimi očmi. »Jan je srčen in čustven človek, rad pomaga, veliko mu pomenijo dobri odnosi in prijateljstvo. Da bo igro izpeljal, tako kot sta si zamislila, bo moral večkrat tudi preko sebe, ob čemer vem, da mu ne bo, oziroma mu ni lahko. Tudi zato ne, ker vsi gledalci na oddajo ne gledajo kot na igro in se ne zavedajo, da ne morejo tekmovalci priti složno z roko v roki do cilja. To je bitka, v kateri lahko slavi zgolj eden. No, v našem primeru dva,« pokima Janova najboljša prijateljica Monika Košenina, ki močno stiska pesti in verjame, da jima bo uspelo.

Dvojčka Tilen in Jan Klobasa. Jan je v šovu Kmetija že sodeloval.

Dvojčka Tilen in Jan Klobasa. Jan je v šovu Kmetija že sodeloval. foto: POP TV

prejšnji članek
Istanbulska nevesta: Ljubitelja lepotic je ukrotila ta dama!
Svet slavnih
Istanbulska nevesta: Ljubitelja lepotic je ukrotila ta dama!
naslednji članek
Sabino Mlakar očaral postavni osebni trener
Svet slavnih
Sabino Mlakar očaral postavni osebni trener