Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Kaj v resnici delata na Kmetiji Miha Kavčič in Sabina Mlakar?!

16. 10. 2019; 07.00
Avtor: V.M.
sabina, miha

Sabina in Miha foto: POP TV

Del napovedi se je že uresničil. Nagajivo razpoložena sta na obrobje posestva prikorakala stara znanca resničnostnega šova Kmetija, Miha Kavčič in Sabina Mlakar. Kakšna je njuna vloga v letošnji sezoni?

Družina je morala med seboj določiti črno ovco, tekmovalca, katerega usoda ima precej negotovo napoved. Šokirana druščina je izbrala najbolj marljivega člana družine, Danijela Frigelja, ki je moral nemudoma zapustiti glavno posestvo in se odpraviti v hiško v gozdu, kjer so do nedavnega bivali odpadniki.

Čeprav se je sprva zdelo, da bo tam bival v samoti, pa sta prav kmalu prek travnika prikorakala dva znana obraza. Produkcija je namreč v igro vključila Miho Kavčiča in Sabino Mlakar, ki bosta poskrbela, da bo dogajanje pred malimi zasloni veliko bolj pestro kot doslej.

Če do tega tedna večina tekmovalcev ni prav dobro razumela, da sodelujejo v resničnostni igri, bo slednje prav kmalu postalo jasno vsakemu izmed njih. Ali pa tudi ne, psihološke igre, ki se bodo odvile v nadaljevanju, bodo namreč pošteno pretresle igralno polje in čustva tekmovalcev.

In kakšna je vloga Mihe in Sabine? Na Kmetijo sta prišla kot glasnika stricev iz ozadja, nepričakovana lika, ki bosta s skrivnimi nalogami na pretkan način vplivala na dogajanje na posestvu.

Sabina in Miha bosta premešala karte.

Sabina in Miha bosta premešala karte. foto: POP TV

prejšnji članek
Tina Gorenjak o njenih stricih iz ozadja
Svet slavnih
Tina Gorenjak o njenih stricih iz ozadja
naslednji članek
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za sredo?
Zdravje
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za sredo?