sprememba Dobra karma

Saturn se obrača direktno, kar za nas pomeni ...

Allyssa Gustafson Svet24.si

Hotna pomočnica spala s 14-letnim dijakom in ...

janez jansa aleksandra pivec Reporter.si

Aleksandri Pivec šteti dnevi tudi v Janševi ...

sveča, nesreča Svet24.si

Tako se je odvila današnja tragedija na primorki,...

20200915-01024654 Necenzurirano

To je poslanec, ki dobiva denar za nič dela

rumena majica Odkrito.si

Pogačar rumeno majico podaril v dobrodelne namene

18774X1938 Njena.si

Lahko verjamete, da so stare že 40?

Grozljivo kričanje prestrašilo sosede slavne Kmetije?
| V.M.

Grozljivo kričanje prestrašilo sosede slavne Kmetije?

Prepir na posestvu, POP TV

Silni prepir, ki smo mu bili priča na malih zaslonih sinoči, ni vznemiril le družine, ki se je zbrala v odprti jedilnici. Danijelovo glasno kričanje je namreč odmevalo tudi izven posestva …

Glasnika stricev iz ozadja, Miha Kavčič in Sabina Mlakar, sta Danijelu predala skrivno nalogo, ki mu lahko prinese namig za vstop v finale resničnostnega šova. A da naloga ne bi bila prelahka, so se tisti, ki bedijo nad tekmovalci, poigrali s strahovi izbrane črne ovce. Danijel namreč velja za mirnega in spoštljivega človeka, ki se ne zapleta v konflikte in sporov ne rešuje s kričanjem. Tudi v domačem kraju velja za srčnega, marljivega in spoštovanega krajana, zato ni prav nič nenavadno, da ga ob zadani nalogi pošteno črvičilo v želodcu.

Miha in Sabina sta ga pred odhodom dobro poučila o pomenu taktiziranja v šovu, Danijel pa se je na posestvo odpravil z upanjem, da mu bo uspelo uresničiti nalogo stricev iz ozadja. V družini je moral namreč z lažjo zanetiti tako silen prepir, da bodo zvoki kričanja odmevali vse do oddaljenega gozda.

Foto: POP TV - Sabina in Miha sta Danijela poučila o taktiziranju.

Kljub dvomom, da je Danijel preveč mirne narave, da bi lahko zanetil prepir, je tekmovalec presenetil popolnoma vse. V ključnem trenutku se je namreč prelevil v pravo tempirano bombo in tako ponorel, da se je zdrznila celo voditeljica Natalija, medtem ko se je Tanja tako prestrašila, da je pomislila celo na to, da bi zapustila posestvo.

Spletka, ki jo je med tekmovalce prek glasnikov podtaknila produkcija, je vsekakor dosegla svoj namen. Danijel je namreč glasno bruhal laži, ki so dvojčka tako vznemirile, da smo za hip pomislili, da se bo odvil fizični obračun. S huronskim prepirom, ki je pošteno odmeval okrog posestva, je Danijel nemara opravil skrivno nalogo, je pa res, da si je z lažmi in glasno predstavo nakopal tako velike zamere tekmovalcev, da bo zanj nadaljna pot zagotovo nekoliko težja kot poprej …