Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Grozljivo kričanje prestrašilo sosede slavne Kmetije?

17. 10. 2019; 07.00
Avtor: V.M.
kmetija-2019

Prepir na posestvu foto: POP TV

Silni prepir, ki smo mu bili priča na malih zaslonih sinoči, ni vznemiril le družine, ki se je zbrala v odprti jedilnici. Danijelovo glasno kričanje je namreč odmevalo tudi izven posestva …

Glasnika stricev iz ozadja, Miha Kavčič in Sabina Mlakar, sta Danijelu predala skrivno nalogo, ki mu lahko prinese namig za vstop v finale resničnostnega šova. A da naloga ne bi bila prelahka, so se tisti, ki bedijo nad tekmovalci, poigrali s strahovi izbrane črne ovce. Danijel namreč velja za mirnega in spoštljivega človeka, ki se ne zapleta v konflikte in sporov ne rešuje s kričanjem. Tudi v domačem kraju velja za srčnega, marljivega in spoštovanega krajana, zato ni prav nič nenavadno, da ga ob zadani nalogi pošteno črvičilo v želodcu.

Miha in Sabina sta ga pred odhodom dobro poučila o pomenu taktiziranja v šovu, Danijel pa se je na posestvo odpravil z upanjem, da mu bo uspelo uresničiti nalogo stricev iz ozadja. V družini je moral namreč z lažjo zanetiti tako silen prepir, da bodo zvoki kričanja odmevali vse do oddaljenega gozda.

Sabina in Miha sta Danijela poučila o taktiziranju. foto: POP TV

Kljub dvomom, da je Danijel preveč mirne narave, da bi lahko zanetil prepir, je tekmovalec presenetil popolnoma vse. V ključnem trenutku se je namreč prelevil v pravo tempirano bombo in tako ponorel, da se je zdrznila celo voditeljica Natalija, medtem ko se je Tanja tako prestrašila, da je pomislila celo na to, da bi zapustila posestvo.

Spletka, ki jo je med tekmovalce prek glasnikov podtaknila produkcija, je vsekakor dosegla svoj namen. Danijel je namreč glasno bruhal laži, ki so dvojčka tako vznemirile, da smo za hip pomislili, da se bo odvil fizični obračun. S huronskim prepirom, ki je pošteno odmeval okrog posestva, je Danijel nemara opravil skrivno nalogo, je pa res, da si je z lažmi in glasno predstavo nakopal tako velike zamere tekmovalcev, da bo zanj nadaljna pot zagotovo nekoliko težja kot poprej …

Danijel je povsem izstopil iz svojih okvirjev ...

Danijel je povsem izstopil iz svojih okvirjev ... foto: POP TV

prejšnji članek
Zvezdana z modrico in otečenim obrazom
Svet slavnih
Zvezdana z modrico in otečenim obrazom
naslednji članek
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za četrtek?
Zdravje
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za četrtek?