jessica simpson 1 Svet24.si

Pevka odkrila, da je bila v otroštvu žrtev ...

kuža in mucek Dobra karma

Imena živalim razkrivajo njihov pravi značaj: ...

abanka bobo 2 Svet24.si

Ste dobili sporočilo od Abanke? Gre za prevaro!

donald trump Svet24.si

Za Trumpovo glavo ponudil 3 milijone dolarjev

irena vrčkovnik Dobra karma

Irena Vrčkovnik: selitev in novo življenje?

ura_predin_foto_Simen Njena.si

Zoran Predin sporočil žalostno novico

luka mama Njena.si

Takšna je mama Luke Dončića brez ličil

Zvezdana z modrico in otečenim obrazom
| V.M.

Zvezdana z modrico in otečenim obrazom

Zvezdana Mlakar, oa

Cenjena voditeljica in igralka Zvezdana Mlakar je svojim spletnim prijateljem iskreno priznala, da te dni ni videti najbolje.

Zvezdani Mlakar so v minulih dneh namestili zadnji zobni vsadek. A še preden se bo lahko veselo smehljala, jo čaka še nekaj običajnih nevšečnosti, ki nastopijo po posegu. Med slednje poleg bolečin sodi oteklina, ki jo pri Zvezdani dopolnjuje tudi modrica. Kot je pojasnila svojim spletnim prijateljem, je bilo zadnjikrat še nekoliko slabše, saj je bila po posegu povsem neprepoznavna.

»No, da ne objavljam samo lepih slik, tako, pa na ta lep sončen dan, rojstni dan ljube osebe, izgledam jaz. Vstavili so mi zadnji implantat in modrica na očesu, otečen obraz je pač posledica, ki mine. Tako imamo zdaj doma, haha, bolnišnico na 'hribu', praznujemo pa vseeno, jaz sem si dala na obraz masko, tisto, ki jo nosijo kirurgi v bolnišnici, da takšna koga ne prestrašim, najprej sebe, haha ... mineva 3 dan, baje naj bi bilo jutri boljše! Prejšnjič pa sem bila nerazpoznavna ... vmes sem obupavala, si premislila, da bom vsadke dala kar ven, nikoli si nisem vzela časa, da to uredim, kot je treba. Streznil me je moj dr. Gorjanc, ki mi je rekel : “ Zdaj pa dovolj tega cincanja, da nimate časa, vzemite si ga zase, pa če vas čaka 100 predstav...” Se že veselim novih zobkov!« je zapisala igralka na družbenem omrežju in poročilu o počutju dodala še spodnjo fotografijo …