požar Škofljica
Svet24.si

Foto: Po obsežnem požaru župan občine Škofljica s pozivom vsem mladim staršem z otroki

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ali prisluškujejo Hajdinjaku

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Sara Rutar osupnila z drastično preobrazbo telesa

21. 10. 2019; 08.30
Avtor: V.M.
SARA RUTAR

SARA RUTAR foto: POP TV

Zmagovalka šova MasterChef in simpatična tekmovalka Kmetije je že v preteklosti dokazala, da je zelo disciplinirana ženska. Ji bo z visoko motivacijo tudi tokrat uspelo doseči zastavljeni cilj?

Saro Rutar v minulih tednih spremljamo v resničnostnem šovu Kmetija, kjer je pozornost pritegnila z atraktivnim videzom in kuharskimi veščinami, s katerimi razvaja tekmovalce. Prav s slednjim je dosegla obilo priljubljenosti v moških vrstah, hkrati pa tudi taktično poskrbela, da se je zaradi njenih veščin ne bodo želeli prekmalu znebiti.

Sara Rutar - zmagovalka šova MasterChef. foto: M24

Sari zadana pot do cilja za enkrat odlično uspeva. Tudi poprej je že večkrat dokazala, da je po naravi zelo borbena, zagnana in visoko motivirana. Ne le, da je leta 2017 slavila zmago v šovu MasterChef, pohvali se lahko tudi z osebno zmago, tekom katere je s trdim delom na sebi oklestila 30 kilogramov in si prigarala osupljivo postavo.

Sara Rutar pred in po preobrazbi. foto: Osebni arhiv

Sara se je tega izziva lotila leta 2011, ko se je prijavila na preobrazbo, nato pa ob pomoči fitnes trenerja in strogega jedilnika v treh mesecih povsem spremenila svoje telo. 29-letnica tako tedaj ni le stopila odvečne kilograme - poskrbela je namreč za izrazito športno podobo, se pričela udeleževati mednarodnih tekmovanj in osvojila nemalo lepih rezultatov.

Zdrav življenski slog je še vedno del Sarinega vsakdana. Primorka skrbi za redno telesno vadbo, pazi pa tudi na jedilnik, njena prehrana namreč ne vsebuje ogljikovih hidratov.

Kakšno pot je prehodila v minulih letih, pričajo tudi utrinki iz njenega družbenega omrežja, kjer lahko vidite, kaj je iz sebe naredila karizmatična lepotica, ki se na malih ekranih prav v teh dneh poteguje za novo zmago v resničnostnem šovu ...

sara rutar foto: Martina Homjak

Njena velika želja pa je, da bi nekoč odprla svojo restavracijo. foto: Instagram

prejšnji članek
Slovenka zapušča britanski plesni šov
Resničnostni šovi
Slovenka zapušča britanski plesni šov
naslednji članek
Sin Petra Lovšina dahnil usodni da
Svet slavnih
Sin Petra Lovšina dahnil usodni da
#nasazenazenska
nasazenazenska