Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kako na njuno vedenje v šovu gledata mama in babica?

22. 10. 2019; 07.00
Avtor: V.M.
klobasa

Jan in Tilen foto: POP TV

Dvojčka Jan in Tilen Klobasa sta pred vstopom v šov Kmetija mami in babici obljubila, da se bosta lepo vedla. Morda sta ob tem držala figo v žepu, zadnje tedne sta ju namreč Marjana in Silva prav grdo gledali izpod čela.

Marjana Klobasa in Silva Uhan sta mati in babica nabritih dvojčkov, ki ju spremljamo v letošnjem resničnostnem šovu Kmetija, kjer sta pritegnila nemalo pozornosti. Misel, da bosta fanta sodelovala v resničnostnem formatu oddaje, jima sprva še zdaleč ni bila všeč.

»Izpostavljanje na televiziji se nama ni zdela dobra ideja. Kasneje sva se omehčali, sprejeli njuno odločitev, ju podprli in pričeli verjeti, da lahko dosežeta zastavljeni cilj,« sta nam zaupali Marjana in Silva, ki sicer nad dogajanjem, ki sta mu priča na malih zaslonih, nista najbolj navdušeni. Že res, da sta fanta simpatična in navihana, a nemalokrat tudi kakšno pošteno zabelita ter s svojimi igricami poskrbita, da se stvari odvijajo nekoliko drugače od pričakovanega.

»Kaj naj … na začetku sva bili presenečeni in tudi hudi zaradi obnašanja. Ko pa sva dojeli, da je to le igra in da sta kljub mladosti ubrala zelo domiselno taktiko, sva se nekoliko pomirili. Zdaj pred malimi ekrani stiskava pesti in ju podpirava, nenazadnje se za isti cilj borijo vsi tekmovalci. Na Jana in Tilna sva ponosni in jima želiva vse dobro,« sta nam še povedali trenutno najpomembnejši ženski v življenju slavnih dvojčkov.

Ste slišali, kaj so delali kmetje na prvem skupnem druženju po izolaciji?

Jan in Tilen Klobasa

Jan in Tilen Klobasa foto: pop tv

prejšnji članek
Ta nevaren predmet ima Peter Poles vedno v žepu
Zdravje
Ta nevaren predmet ima Peter Poles vedno v žepu
naslednji članek
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za torek?
Zdravje
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za torek?