900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Boža v resnici iz Kmetije zaradi zdravstvenih težav

3. 11. 2019; 08.00
Avtor: V.M.
boža kmetija

Boža foto: POP TV

Boža je že pred bitko sklenila, da bo zapustila posestvo. Razlog se je skrival v zdravstvenih težavah - ste pri izjavah opazili, da jo pestijo nevšečnosti z zobmi?

V petek je resničnostni šov Kmetija zapustila Božidara Vezjak, ki je skupaj z dvojčkoma Klobasa izgubila bitko v areni. Njene vrnitve v domače okolje so bili domači zelo veseli, zlasti trije vnuki, ki so na babico močno navezani. 

Hvaležna za izkušnjo, a močno izčrpana ...

Boža je skozi domača vrata stopila povsem izčrpana, kot nam je razkrila, predvsem zaradi izgube telesne teže in zdravstvenih nevšečnosti, ki so jo pošteno pestile v zadnjih dneh. »Moram priznati, da sem bila ob prihodu domov tako zelo utrujena, da sem lahko šla samo v posteljo. Domači so se seveda čudili, zakaj sem že doma, a sem jim pojasnila, da sem morala nujno k zobozdravniku. Ker se mi je odlomil mostiček, sem ostala brez sprednjih zob in ker nisem želela takšna dajati izjav, sem sklenila, da bo najbolje, da grem domov,« nam je zaupala Boža, ki šov, ki ga na malih ekranih predvajajo z nekaj tedenskim zamikom, seveda budno spremlja. 

Zaupa nam, da poslušati izjave tekmovalcev ni najbolj prijetno. »Še posebej Marjančine izjave, v katerih je izrazila svoje mišljenje o meni. Dejala je celo, da sem izjavila, da kdor ne dela, naj ne jé ...to je resnica, ampak beseda je letela na tiste, ki res niso delali ... Rečeno je bilo tudi, da naj bi jaz celo popoldne ležala - tudi to je res, da sem prvič ležala, ampak ne, da bi simulirala, temveč zato, ker sem se prehladila in sem imela povišano temperaturo,« je dogajanje v šovu razjasnila Boža.

prejšnji članek
Trener pokazal neverjetno preobrazbo Gašperja Kramerja
Svet slavnih
Trener pokazal neverjetno preobrazbo Gašperja Kramerja
naslednji članek
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za nedeljo?
Zdravje
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za nedeljo?