Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Velika ljubezen Sarinega fanta

6. 11. 2019; 07.00
Avtor: V.M.
SARA RUTAR

SARA RUTAR - prva ženska zmagovalka šova MasterChef Slovenija. foto: POP TV

Medtem ko spremljamo, kako Sara Rutar na posestvu odkriva sebe in svoje želje, jo doma potrpežljivo čaka njen srčni izbranec. Kmetija zanju predstavlja izziv, ki ga bo mladenič prestal, če jo ima dovolj rad …

Atraktivna tekmovalka šova Kmetija Sara Rutar je ženska, ki sledi svojim sanjam. Po poti do cilja ne omahuje, saj dobro ve, da lahko z disciplino in vero vase uresniči zastavljene načrte. Tedni, v katerih je ločena od zunanjega sveta, ji hkrati služijo tudi kot priložnost, da razmisli o sebi in svojem življenju. Kot so ujele kamere, je v pogovoru sotekmovalki Tanji zaupala, da ravno na posestvu spoznava, kdo in kaj je, ter kaj si želi, ob tem pa je razkrila, da je na preizkušnji tudi ljubezen med njo in njenim dolgoletnim partnerjem.

»Doma imam partnerja, fanta, s katerim sva skupaj že dolgo časa. Seveda so v vsaki zvezi vzponi in padci, trenutno sem tukaj, njemu to mogoče ni bilo najbolj pogodu, po drugi strani pa me mogoče razume, zakaj sem se tako odločila. Jaz vedno pravim, da če me ima zadosti rad, me bo podpiral, če pa ljubezen ni dovolj močna, da gre čez take izzive, greva lahko še vedno vsak svojo pot,« je zaupala Tanji in zaključila, da se na posestvu ne bo omejevala, kot se omejuje doma.

Sara Rutar

Sara Rutar foto: Profimedia

prejšnji članek
Tamara Korošec uresničila veliko željo
Svet slavnih
Tamara Korošec uresničila veliko željo
naslednji članek
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za sredo?
Zdravje
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za sredo?