tim kevin ravnjak 1 Dobra karma

Udarci usode: športnik zaradi poškodbe glave in ...

horoskop_zodiak_znaki Svet24.si

Horoskop za ponedeljek, 6. julija

UV2 simon miranda-pl Reporter.si

Politične trofeje usodne ženske: katere ...

kos patria Svet24.si

Strokovnjak, v katerem vidijo operativca globoke ...

POL20150214_BOR1080-2 Necenzurirano

SDS je globoka država #kolumna

križevniška-ulica Odkrito.si

Vandali na Križevniški

Miša Molk Njena.si

65-letna Miša Molk mami v kopalkah

Kdo se je znesel nad mamo dvojčkov Klobasa?!
| Vesna Meško

Kdo se je znesel nad mamo dvojčkov Klobasa?!

Dvojčka Tilen in Jan Klobasa. Jan je v šovu Kmetija že sodeloval., POP TV

Mati dvojčkov Klobasa, ki ju spremljamo v šovu Kmetija, je bila deležna nestrpnosti neznancev. Slednji so ji namenili prav posebno pismo, polno žaljivk in obsojanja.

Jan Klobasa nam je razkril, na kakšen način so gledalci skušali prizadeti njegovo mamo. Pred dnevi se je namreč v njihovem nabiralniku znašlo pismo, katerega vsebina piscem ne more biti ravno v ponos ... Ko sta se z bratom odpravljala na posestvo, sta bila odločena, da bosta tam uprizorila strateško igro, ki bo pošteno zaznamovala okvirje resničnostnega šova, nista pa preveč razmišljala o tem, da bodo gledalci svoje mnenje izražali z nizkotnim znašanjem nad njegove domače. A prav to se dogaja - sodeč po videzu in vsebini pisma, se je na Marjano Klobasa spravila skupina starejših gledalcev, neveščih komunikacije na družbenih omrežjih, kjer se običajno rojeva sovraštvo in številni spletni napadi.

Kaj se je zgodilo?

Omenjenim nestrpnežem se je ob ogledu nove sezone resničnostnega šova Kmetija porodila ideja, da morajo svoj pogled na mladeniča deliti z njuno mamo in jo okrcati za slabo vzgojo, pomanjkanje bontona in delovne vneme ter izrazoslovje, ki je po njihovem mnenju sramotno.

Foto: POP TV - Jan in Tilen

V nadaljevanju objavljamo nelektoriran niz žaljivih vrstic, ki jih je skupina domnevnih starostnikov namenila Marjani:

»Mati dveh neolikanih, delomrznežev in jezikavih otrok še nismo videli kod sta vaša dva Jan in Tilen. Tilena še nekako lahko prenašamo, Jan je pa važen in kr odpre svoj gobec – goflo, saj ga sploh ne razumemo kaj govori. Ali ima govorno napako. Njega bi morali že prve dni nagnati iz kmetije. Niti cente mu ne privoščimo. Sedaj je glava družine smrkavec-zelenec. Len in jezikav. Ko ga zagledamo na TV že vemo, da bo samo jezikal. Tilen je malo boljši. In ko smo se pogovarjali smo sklenili, da pač nimajo osnovno oliko, to je slaba vzgoja staršev. Sramota, mi takšne neolikane nebi pustili, da narod vidi neolikane zelence,« so zapisali neznanci, ki se pod nevešče zasnovan zapis sicer niso podpisali. Kot nam je pojasnil Jan, so pismo odposlali iz Dravograda, mati pa ga je v roke prejela minuli konec tedna.

»Meni dol visi, vseeno nam je za mnenje teh ljudi. Jaz stojim za svojimi besedami in se ne oziram na to. Itak pa, da mi ni prav, da mama in babica poslušata očitke od ljudi, ki se na nas spravljajo z grozljivimi izjavami, precej hujšimi od tistih, ki so prišle iz mojih ust. Ne razumem tega dobro. Kaj jim to dogaja v glavi, da so tako prepričani, da imajo pravico žaliti in da zaradi tega niso prav nič slabi, ampak 100 krat boljši?« je za konec podal svoj vidik Jan in pripomnil, da tudi mama in babica ne razumeta, zakaj ljudje zapravljajo svoj čas za njiju.

Foto: Osebni arhiv - Pismo

Kakšno pa je vaše mnenje? Se vam zdi na mestu kazati s prstom na druge, hkrati pa pozabiti, da se z izborom besedišča pošteno presegajo očitki, ki jih je deležen sojeni? Tudi pisec omenjenega pisma je namreč neolikan, mar ne?