GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Doma ima sanjskega moškega, a odhaja v šov Ljubezen na vasi

12. 11. 2019; 08.30
Avtor: V.M.
sandra

Sandra foto: RTL

Se spomnite Sandre Škrinjar, ki se je v hrvaški oddaji Ljubezen na vasi potegovala za srce kmeta Hrvoja? Mladenka se ponovno vrača na male ekrane. Kot vam bomo razkrili v nadaljevanju, je njeno življenje pravi vrtiljak. Našla je ljubezen svojega življenja, a bo kljub temu sodelovala v dveh ljubezenskih šovih …

Sandra Škrinjar razmišlja, da je čas, da svoje življenje nekoliko umiri, še prej pa bo, kot kaže, ustvarila nekaj nepozabnih spominov. Ker se razmerje s Hrvojem, ki jo je izbral v pretekli sezoni Ljubezen na vasi, ni obneslo, se je ponovno prijavila v oddajo.

»Res je, da sem se ponovno prijavila v oddajo Ljubezen na vasi. Imela sem prekrasno izkušnjo, zato bi želela ponovno spoznati dobre in zanimive ljudi, pa tudi sorodno dušo. Od nove sezone pričakujem veliko smeha in zabave,« je za 24 sata pojasnila Sandra in dodala, kako upa, da bo spoznala prave prijatelje, kot so Vatroslav, Valentina, Denis in Monika.

Sandra in Hrvoje nista našla skupne besede. foto: RTL

Našla sanjskega moškega

Ni pa to edina novost v Sandrinem življenju. 32-letnica je medtem spoznala ljubezen svojega življenja, deset let mlajšega mladeniča, s katerim preživi vsak prosti trenutek. Čeprav se neizmerno ljubita, bo Sandra sodelovala v priljubljeni oddaji, ob čemer poudarja, da bo pri novem kmetu iskala zgolj prijateljstvo.

»Našla sem fanta in resnično sem zaljubljena. Srečna sva in upam, da bo tako tudi ostalo. Osvojil me je z najlepšimi očmi in čudovitim nasmehom. Zabaven je, vsak prosti trenutek preživim z njim,« pojasnjuje Sandra in dodaja, da je fanta spoznala šele po tem, ko se je že prijavila v resničnostni šov.

Svetlolaska je še razkrila, da ji zelo odgovarja, da je fant mlajši od nje, saj se ob njem počuti, kot da ponovno doživlja dvajseta leta. S čim pa se skrivnostni mladenič ukvarja? »Dela v gozdu, včasih mi tudi kaj skuha. Zelo se trudi. Zaradi tega tudi nimam nobene taktike za prihajajoči šov, saj sem že našla svojega sanjskega moškega. Če on ne bi obstajal, bi bilo drugače,« je pojasnila in za konec klepeta razkrila, kakšni so njeni načrti za prihodnost.

»Rada bi, da je naša družina ponovno skupaj. Rada bi popravila napake iz preteklosti in se končno umirila. Mislim, da je napočil čas,« je dejala in dodala, da jo bodo kmalu videli v še enem resničnostnem šovu. »Sodelovala sem pri snemanju šova 'Poročila bom sina', ki bo kmalu prišel na male ekrane …«

prejšnji članek
Duo Kamikazeti postali 'Nori Slovenki', ki osvajata tujino!
Resničnostni šovi
Duo Kamikazeti postali 'Nori Slovenki', ki osvajata tujino!
naslednji članek
Tanja in Zala Ribič novembra skočili v morje
Svet slavnih
Tanja in Zala Ribič novembra skočili v morje