favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Denis razočaral Saro, do nje danes ne čuti nič

12. 11. 2019; 11.00
Avtor: V.M.
sara rutar22

Sara foto: POP TV

Sara Rutar je sicer pričakovala, da bo glede na odnos, ki ga je tekom bivanja na posestvu spletla z Denisom, postala glava družine, a se slednje ni zgodilo. Denis se je po porazu v areni namreč odločil drugače in klobuk namenil Luki. Sara ob tem ni skrivala razočaranja, njuna pot se je končala.

»Sem zelo razočarana. Dobro ve, da sem bila tukaj edina, ki sem mu nenehno stala ob strani. Kadarkoli sem ga lahko zaščitila, sem ga, tudi v različnih debatah sem vedno povedala dobro, lepo o njem, tako kot si tudi mislim. Pač ne vem no, resnično sem razočarana,« je dejala v izjavi Sara, ki je svoje občutke kasneje delila tudi z Janom in omenila, da zaradi tega najbrž z njim ne bo šla na kavo. Kasneje je poudarila še to, da se je njuna pot končala, v kolikor ji ni zapustil namigov. Kot smo videli v nadaljevanju, je 21- letnik namige za črno ovco izročil Luki, tako da je Sara ostala praznih rok, Denis pa brez upanja, da bi se še lahko družil z dekletom v katerega se je zaljubil.

A več tednov po koncu šova Denisu za njun odnos ni več mar. Danes meni, da je storil veliko napako, ker ji je razkril svoja čustva, ki pa jih danes do nje ne goji več.

»Čustev ni, se samo pogovarjava, izmenjava kakšno besedo. Zdaj je veliko drugih deklet, tako da sem pozabil nanjo. Kar se tiče njene igre, sem tako ali tako vedel, da bo v prvi vrsti gledala nase, zato se je tudi družila z vsemi. Mnenja o njej nisem spremenil, še vedno sem ji hvaležen za vse,« je za POP TV pojasnil Denis.

Denis Šajher Kovačič

Denis Šajher Kovačič foto: POP TV

prejšnji članek
Rosvita Pesek delila najbolj dragocen predmet
Svet slavnih
Rosvita Pesek delila najbolj dragocen predmet
naslednji članek
Žiranti Znanega obraza so se družili z oboževalci
Resničnostni šovi
Žiranti Znanega obraza so se družili z oboževalci