tim kevin ravnjak 1 Dobra karma

Udarci usode: športnik zaradi poškodbe glave in ...

horoskop_zodiak_znaki Svet24.si

Horoskop za ponedeljek, 6. julija

UV2 simon miranda-pl Reporter.si

Politične trofeje usodne ženske: katere ...

kos patria Svet24.si

Strokovnjak, v katerem vidijo operativca globoke ...

POL20150214_BOR1080-2 Necenzurirano

SDS je globoka država #kolumna

križevniška-ulica Odkrito.si

Vandali na Križevniški

barara Njena.si

Ljubezen po domače: Barbara pokazala nosečniški...

Razkrili, kakšen fotograf je v resnici Rene Šantić
| V.M.

Razkrili, kakšen fotograf je v resnici Rene Šantić

Rene Šantić, POP TV

Rene Šantić je pretekli teden na Kmetiji poprijel za fotografski aparat in se lotil fotografiranja. Na POP TV razkrivajo, kaj je tistega dne nastalo pod njegovimi ustvarjalnimi prsti …

Rene je minuli teden pokazal zanimanje za fotografiranje in tako na lastno pobudo prevzel del modnega projekta Nives Orešnik, ki je prišla na Kmetijo z namenom, da posname modni koledar.

A če ekipa od končnega izdelka ni preveč pričakovala, se je na koncu izkazalo, da je Rene ustvaril odlično, kmečko obarvano modno pravljico. Kako le ne, mladenič se v resničnem življenju ukvarja prav s fotografiranjem, pred njegovim objektivom pa so se denimo po koncu šova že znašli nekateri tekmovalci.

Foto: Rene Šantić - Fotografiranje za koledar, za katerega je Nives Orešnik pozirala na Kmetiji.

»Z Renejem sem sodelovala že enkrat prej, tako da poznam njegovo delo. Z njim je bilo tudi na Kmetiji zabavno sodelovati, saj je zmeraj zelo sproščen. Presenečena sem nad končnim rezultatom. Nisem si mislila, da nam bo v tako kratkem času uspelo ustvariti tako lepe fotografije. Vesela sem tudi, da so nekateri tekmovalci pozirali z mano. Mislim, da bodo tudi oni tako imeli en lep spomin na tekmovanje, ki ga bodo lahko večkrat pogledali,« je izkušnjo na posestvu in Renejevo delo komentirala Nives.

Poglejte si nekaj modnih utrinkov …