900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Preobrat na Kmetiji: Vodil igro, nato je sledil poraz!

15. 11. 2019; 08.35
Avtor: V.M.
bitka v areni

Danijel in dvojčka foto: POP TV

Nocoj se je odvila bitka med Danijelom in Janom. A spopadla se nista v znanju pratike, kot smo pričakovali gledalci. Pomerila sta se v spretnosti, poraženec pa je bil tokrat dvakratni zmagovalec arene Danijel, ki je vodil igro vse do polovice, na to pa je vodstvo prevzel Jan.

Za Danijela so stiskali pesti premnogi gledalci, ki so z razočaranjem pospremili napet zaključek boja v areni. Dvakratni zmagovalec bitke v areni se v spretnosti ni izkazal tako, kot bi si želel. Tokrat se je namreč iz igre odpravil kot poraženec. Zmago je slavil Jan, ki je za vrsto dvoboja izbral spretnost, s čimer je presenetil Danijela, ki je pričakoval, da se bosta pomerila v znanju. Kot smo izvedeli, je bila ta poteza del skrbno premišljene taktike, ki jo dvojčka korak za korakom strateško snujeta na posestvu.

Pa Danijel? Sam na vse skupaj gleda z nasmehom. Podpora javnosti mu zelo veliko pomeni, če pa se ozre nazaj, ne bi spremenil nič. "Jaz ne bi ravnal drugače … sem takšen kot sem, sem delaven in ja, mogoče bi še bolj delal, da bi bile naloge prej opravljene."

S porazom v areni se je od denarne nagrade poslovil, če pa bi se zgodba na posestvu odvila drugače in bi v letošnji Kmetiji on slavil zmago, bi denar namenil predvsem svojim otrokom. "Nekaj bi seveda namenil
za pogostitev mojega zmagoslavja vseh najbližnjih, prijateljev, sodelavcev, gasilcev, krajanov …, mami bi kupil majhen varnejši avto, ostalo bi pa šlo na račun mojih otrok, saj bo srednja šola že kmalu pred vrati."

Danijel pred odhodom

Danijel pred odhodom foto: POP TV

prejšnji članek
Na 30. Liffu tudi sloviti režiser in scenarist Abel Ferrara
Svet slavnih
Na 30. Liffu tudi sloviti režiser in scenarist Abel Ferrara
naslednji članek
Povsem izčrpan končal v bolnišnici
Svet slavnih
Povsem izčrpan končal v bolnišnici