laparoskopija Svet24.si

Na operacijski mizi je kričala, kirurg je ni ...

ENERGIJE Dobra karma

Za optimalno delovanje: energijska napoved od 13. ...

aligator Svet24.si

FOTO: Njegove dele telesa našli v aligatorjevem ...

lekarna Svet24.si

Bomo res spet plačevali več, dobili pa manj?

pogovor Dobra karma

Ko kritizirate druge, sami sebe gledate v ogledalo...

Tanja Balabanič Njena.si

Kmalu bo eno leto odkar ni samska

kmetija-2019 Njena.si

Epska bitka moči: Sara dokazala, da je prava ...

Razkril, zakaj se je izneveril Sari
| V.M.

Razkril, zakaj se je izneveril Sari

Denis Šajher Kovačič, POP TV

Glede razrahljanih prijateljskih vezi med Saro in Denisom so gledalci stkali nemalo teorij. Mnogi so bili denimo prepričani, da Denis obljube ni držal, ker se je priljubljeni kuharici sklenil maščevati. Takšna je resnica …

Ko je glava družine postal Luka, so gledalci pošteno zazijali, saj je vse kazalo na to, da bo Denis klobuk namenil zaveznici Sari, ki ji je obljubil tako naziv glave, kot skrivne namige za črno ovco. To, da je prelomil obljubo, Sara kakopak ni pospremila z nasmehom, odkrito pa je tudi priznala, da jo je tekmovalec močno razočaral.

Sedaj je končno znano, zakaj je prišlo do takšnega preobrata. Denis je namreč za POP TV razkril, da ni šlo za prav nobeno maščevanje, ki naj bi se ga po mnenju nekaterih poslužil, ker mu svetlolaska ni vračala čustev. "Na kaj takega nisem niti pomislil. Če se ne bi zadnji teden tako zelo povezal z Luko, bi jo verjetno dal za glavo. Nisem bil jezen ali maščevalen, daleč od tega. Mislim, da sem prav naredil. Sara je bila tako ali tako varna, ker je Luka želel moški dvoboj. Meni ni žal, da sem ga dal za glavo. Tudi za namig mi ni žal, da sem ga dal Luki, kljub temu, da sem to obljubil Sari," je svojo plat zgodbe pojasnil Denis.