volodimir zelenski, oleksander sirski
Svet24.si

Prvi mož ukrajinske vojske presenetil: Ukrajina potrebuje manj vojakov, kot se je zdelo

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Najpomembnejši moški Lare Jankovič

16. 11. 2019; 12.00
Avtor: Revija Zvezde Lady
poredna 5

Zvezda večera Lara Jankovič v družbi polbrata Jana Simona in srčnega izbranca Nejca Zupančiča. foto: M24

V njenem ivljenju je že dolgo še en mlajši moški. Kdo je skrivnostni temnolasec?

Igralka Lara Jankovič nikogar ne pusti ravnodušnega. Navdušuje v vsem, česar se loti, pa naj bo to na gledaliških, pevskih ali voditeljskih odrih. Te dni blesti v predstavi Poredna Vivi, v kateri na šaljiv način skozi oči hudomušne prostitutke Vivi pove najgloblje seksualne in življenjske resnice. Na premieri pa smo opazili skrivnostnega temnolasca, s katerim je bila igralka zelo pristna. Seveda nas je zanimalo, za koga gre.

Lara v predstavi nasmeji občinstvo, vendar ponudi tudi kar nekaj trenutkov za razmišljanje. V nabito polno dvorano so jo prišli podpret številni prijatelji in ljubitelji gledališča, med njimi pa je izstopal postavni temnolasec. Ne, to ni bil njen osemnajst let mlajši izvoljenec Nejc Zupančič, s katerim te dni praznujeta tretjo obletnico zveze. Izvedeli smo, da ju s skrivnostnim moškim iz občinstva veže prav poseben odnos.

»V mojem življenju je že dolgo še en mlajši moški. To je moj polbrat po očetu Jan, s katerim sva zelo povezana. Moja starša sta se ločila kmalu po selitvi iz domače Ajdovščine v Ljubljano. Oče si je sčasoma ustvaril novo družino, iz katere izhaja tudi Jan. Ko se je rodil, sem bila stara petindvajset let in z njim sva od prvega dne zelo povezana. Velikokrat sem ga 'vozičkala', peljala v park in na igrišče na sprehod. Nekateri so me spraševali, ali je to moj sin, saj sem bila v letih, ko bi zlahka bil,« pove Lara, ki se trudi z bratom preživljati čim več časa. Skupaj ohranjata spomin na očeta, ki je umrl za posledicami srčne kapi, ko je bilo Janu komaj enajst let.

»Najprej je bilo zelo težko, saj je hudo tako mlad izgubiti očeta. Janu sem stala ob strani, veliko sva se pogovarjala, tako je bilo obema laže. Takrat sva se še močneje povezala,« pove igralka, ki je ponosna, da je njen brat odrasel ne samo v postavnega mladeniča, temveč je tudi uspešen osebni trener, ki je tudi diplomiral iz programiranja. Jan se ukvarja s street workoutom, veščino, ki vsebuje prvine gimnastike in se izvaja zunaj. Gre za kombinacijo vaj z lastno težo. Kadar se brat in sestra sre-čata, ji rad pokaže, kako močan in gibčen je: z lahkoto naredi stojo, je gibčen kot akrobat. Seveda tudi Laro spodbuja h gibanju, a ona prisega na popolnoma drugo vadbo.

»Jana, ki živi v Dolu pri Ljubljani, je vsakič veselje videti in srečati. Vesela sem, da sva zgradila lep sorodstveni odnos, da se veliko pogovarjava in da mi zaupa, kaj se mu dogaja v življenju, pa tudi kakšno svojo težavo ali dilemo. Želim si, da bi tako ostalo tudi v pri-hodnje,« je optimistična igralka, ki ji je še posebno toplo pri srcu, kadar jo na premiere pride podpret njen brat Jan.

prejšnji članek
Kaj pomeni ime Ana? Velja to tudi za vas?
Zdravje
Kaj pomeni ime Ana? Velja to tudi za vas?
naslednji članek
Rebeka Dremelj po bolezni postavila meje
Svet slavnih
Rebeka Dremelj po bolezni postavila meje
#nasazenazenska
nasazenazenska