krokar
Svet24.si

Morilski krokarji jima koljejo gosi in teleta, Pezda je na robu obupa

1680173506-fgrsghes-45-1680173482221
Necenzurirano

Nova afera na UKC: to je podjetje, ki naj bi mu prilagodili razpis

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Nepredstavljivo: Denis Toplak postal žrtev?

18. 11. 2019; 09.15
Avtor: K.M.
denis toplak

Denis Toplak foto: POP TV

Neprijetno nedeljsko presenečenje za nekdanjega zmagovalca Kmetije. Kaj bi vi storili v takšni situaciji in kaj se mu je dejansko zgodilo?

Denisa Toplaka je včeraj čakalo prav neprijetno presenečenje. Nekdanji tekmovalec Kmetije, ki ima kar vidno vlogo, sicer ne kot tekmovalec, v letošnji sezoni, je namreč opazil da ima poškodovano strešno okno na avtomobilu ter lak in barvo okoli okna. Takoj je pomislil, da so bili na delu nepridipravi in da je postal žrtev roparjev, ki so želeli vlomiti v njegov avtomobil. Denis pa je posledično nedeljo preživel v besu in živčnosti. 

Resničnostni zvezdnik je v svojem avtomobilu očitno pustil svoj telefon in je posledično verjel, da je nekdo to opazil in mu ga je želel ukrasti kar z vdorom v avto čez strešno okno. Pri tem pa je poškodoval zaščitno gumico ter barvo in lak na strehi avtomobila. "Gumico je treba zamenjati in spolirati vse," je v Instagram zgodbi še razkril Denis. 

Kasneje, ko so se strasti umirile in je Denis na situacijo gledal z bolj trezno glavo, pa je ugotovil, da morda sploh ni šlo za roparja, ampak da je njegov avtomobil poškodovala avtopralnica. 

Na epilog zgodbe še čakamo. 

prejšnji članek
GLASOVANJE: Top Smrklja 2019!
Svet slavnih
GLASOVANJE: Top Smrklja 2019!
naslednji članek
Jure Košir je resnično lahko ponosen
Svet slavnih
Jure Košir je resnično lahko ponosen