tim kevin ravnjak 1 Dobra karma

Udarci usode: športnik zaradi poškodbe glave in ...

horoskop_zodiak_znaki Svet24.si

Horoskop za ponedeljek, 6. julija

UV2 simon miranda-pl Reporter.si

Politične trofeje usodne ženske: katere ...

kos patria Svet24.si

Strokovnjak, v katerem vidijo operativca globoke ...

POL20150214_BOR1080-2 Necenzurirano

SDS je globoka država #kolumna

križevniška-ulica Odkrito.si

Vandali na Križevniški

Miša Molk Njena.si

65-letna Miša Molk mami v kopalkah

Nepredstavljivo: Denis Toplak postal žrtev?
| K.M.

Nepredstavljivo: Denis Toplak postal žrtev?

Denis Toplak, POP TV

Neprijetno nedeljsko presenečenje za nekdanjega zmagovalca Kmetije. Kaj bi vi storili v takšni situaciji in kaj se mu je dejansko zgodilo?

Denisa Toplaka je včeraj čakalo prav neprijetno presenečenje. Nekdanji tekmovalec Kmetije, ki ima kar vidno vlogo, sicer ne kot tekmovalec, v letošnji sezoni, je namreč opazil da ima poškodovano strešno okno na avtomobilu ter lak in barvo okoli okna. Takoj je pomislil, da so bili na delu nepridipravi in da je postal žrtev roparjev, ki so želeli vlomiti v njegov avtomobil. Denis pa je posledično nedeljo preživel v besu in živčnosti. 

Resničnostni zvezdnik je v svojem avtomobilu očitno pustil svoj telefon in je posledično verjel, da je nekdo to opazil in mu ga je želel ukrasti kar z vdorom v avto čez strešno okno. Pri tem pa je poškodoval zaščitno gumico ter barvo in lak na strehi avtomobila. "Gumico je treba zamenjati in spolirati vse," je v Instagram zgodbi še razkril Denis. 

Kasneje, ko so se strasti umirile in je Denis na situacijo gledal z bolj trezno glavo, pa je ugotovil, da morda sploh ni šlo za roparja, ampak da je njegov avtomobil poškodovala avtopralnica. 

Na epilog zgodbe še čakamo.