laparoskopija Svet24.si

Na operacijski mizi je kričala, kirurg je ni ...

ENERGIJE Dobra karma

Za optimalno delovanje: energijska napoved od 13. ...

aligator Svet24.si

FOTO: Njegove dele telesa našli v aligatorjevem ...

lekarna Svet24.si

Bomo res spet plačevali več, dobili pa manj?

ženska Dobra karma

7 osupljivo hitrih in lahkih vaj do občutkov ...

Tanja Balabanič Njena.si

Kmalu bo eno leto odkar ni samska

kmetija-2019 Njena.si

Epska bitka moči: Sara dokazala, da je prava ...

Nepredstavljivo: Denis Toplak postal žrtev?
| K.M.

Nepredstavljivo: Denis Toplak postal žrtev?

Denis Toplak, POP TV

Neprijetno nedeljsko presenečenje za nekdanjega zmagovalca Kmetije. Kaj bi vi storili v takšni situaciji in kaj se mu je dejansko zgodilo?

Denisa Toplaka je včeraj čakalo prav neprijetno presenečenje. Nekdanji tekmovalec Kmetije, ki ima kar vidno vlogo, sicer ne kot tekmovalec, v letošnji sezoni, je namreč opazil da ima poškodovano strešno okno na avtomobilu ter lak in barvo okoli okna. Takoj je pomislil, da so bili na delu nepridipravi in da je postal žrtev roparjev, ki so želeli vlomiti v njegov avtomobil. Denis pa je posledično nedeljo preživel v besu in živčnosti. 

Resničnostni zvezdnik je v svojem avtomobilu očitno pustil svoj telefon in je posledično verjel, da je nekdo to opazil in mu ga je želel ukrasti kar z vdorom v avto čez strešno okno. Pri tem pa je poškodoval zaščitno gumico ter barvo in lak na strehi avtomobila. "Gumico je treba zamenjati in spolirati vse," je v Instagram zgodbi še razkril Denis. 

Kasneje, ko so se strasti umirile in je Denis na situacijo gledal z bolj trezno glavo, pa je ugotovil, da morda sploh ni šlo za roparja, ampak da je njegov avtomobil poškodovala avtopralnica. 

Na epilog zgodbe še čakamo.