Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Ana Maria v resnici hujša zaradi zdravja

21. 11. 2019; 07.45
Avtor: V.M.
ana maria mitic 4

Ana Maria Mitič foto: M24/RR

Ana Maria Mitič do zapeljive postave ni prišla zgolj zaradi dojenja, po katerem so pričeli kilogrami kopneti. Igralka je hujšala zaradi zdravja, da pa je danes tako zapeljiva in fit, gre pripisati tudi potenju v telovadnici …

Priljubljena igralka Ana Maria Mitič je nedavno presenetila s spremenjeno podobo, ob kateri težko umaknemo pogled. Izgubila je namreč zajetno število kilogramov, zaradi česar je skorajda ne bi prepoznali, če ne bi ohranila vedrega nasmeha in karizme, s katero objame prostor, kjerkoli se pojavi.

Ana Maria je danes v odlični formi, fit, zapeljiva in zdrava mamica. A čeprav se je kopnenje kilogramov pričelo samo od sebe in se je nad spremembami čudila tudi sama, vsega le ni moč pripisati dojenju in aktivnemu starševskemu življenjskemu slogu. Igralka je namreč aktivna tudi v telovadnici, kjer skrbi za svoje zdravje.

Slednje ji je namreč pričelo nagajati, zato je sklenila poskrbeti za boljšo kondicijo in mišični tonus. Da bi zmanjšala težave s hrbtom, se je predala vadbi gyrotonic, ki, kot kaže, odlično vpliva nanjo. Kot je razkrila svojim spletnim prijateljem, se namreč po vadbi izvrstno počuti, da pa se do gibanja pripravi, ji je v veliko oporo in pomoč certificirana trenerka Gyrotonic® vadbe in profesorica športne vzgoje Tina Slana.

»Trening opravljen, nogice raztegnjene, pljuča odprta za dovod kisika, srček pa trepeta od veselja. Hvala, Tina Slana, zate bi vstala tudi sredi noči. Vzemite si čas za svoje telo, hvaležno vam bo, glava pa tudi! Pa lep dan,« je Ana Maria spodbudila spletne prijatelje na družbenem omrežju.

prejšnji članek
Kaj imajo skupnega Alya, Natalija Verboten in Marko Potrč?
Svet slavnih
Kaj imajo skupnega Alya, Natalija Verboten in Marko Potrč?
naslednji članek
Tekmovalke Kmetije postale žrtve spolnega nadlegovanja
Resničnostni šovi
Tekmovalke Kmetije postale žrtve spolnega nadlegovanja