favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Sara v solzah: Bolečina zaradi mamine smrti je neopisljiva

21. 11. 2019; 09.15
Avtor: V.M.
sara-rutar

Sara Rutar: 'Spomini so še vedno živi ...' foto: POP TV

Sara Rutar je med izpovedjo v oddaji pokazala svojo ranljivo plat. V solzah je spregovorila o pokojni mami, ki se je prezgodaj poslovila in za seboj pustila veliko praznino. »Nikoli ni lažje,« pravi slavna kuharica, ki se še predobro zaveda, kako dragoceni so trenutki z najdražjimi.

»Družina mi pomeni vse. Sicer sem na žalost ostala zelo zgodaj brez mame. Tako da imam očeta in brata. Prvič je, da sem toliko časa od doma, da z njimi nimam nobenega stika … Saj vem, da so dobro, tudi jaz sem,« je pojasnila in dodala, da kljub temu pride dan, ko jih močno pogreša in bi jih rada videla, jih stisnila k sebi in jim pripovedovala o tem, kar doživlja.

Sara Rutar: 'Spomini so še vedno živi ...' foto: POP TV

Boleče slovo od mame

Sarina mama je bitko s hudo boleznijo izgubila v obdobju, ko je hčerka nizala največje uspehe. Bolečina ob izgubi ljube matere je še vedno neopisljivo živa, kot pravi, ti občutki nikoli ne izzvenijo. »Mamico sem izgubila leta 2017, v bistvu prav po zmagi v MasterChef-u. Saj sem jo nekako njej posvetila, ker ji je to zelo veliko pomenilo in jo v bistvu držalo pokonci. Dostikrat pomislim, ko bi me vsaj lahko videla, pa da bi jo slišala, to resnično zelo pogrešam. Nikoli ni lažje, ko izgubiš nekoga, kot je mama, oče … To nikoli ni lažje. Spomini so še vedno živi, kot bi bilo včeraj. Saj verjamem, da je vsak dan z menoj. Čutim njeno prisotnost. Ampak najbolj mi manjka to, da bi jo objela, se z njo pogovorila. To, kar veš, da ne boš nikoli več imel. Zato toliko bolj ceniš družino, tiste, ki jih še imam ob sebi,« je s solzami v očeh pripovedovala Sara in za konec vsem podala nežen opomnik na to, da je v življenju pomemben prav vsak dan s svojimi najdražjimi. Ko jih namreč nimamo več, ne moremo nadoknaditi zamujenih trenutkov.

Zakaj se je poslovila Sarina mama?

prejšnji članek
Škandal vse večji, Princ Andrew se začasno umika
Svet slavnih
Škandal vse večji, Princ Andrew se začasno umika
naslednji članek
Miki Šarac očaral z mladostnim videzom
Svet slavnih
Miki Šarac očaral z mladostnim videzom
#nasazenazenska
nasazenazenska