GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Jan Klobasa se je zelo spremenil

3. 12. 2019; 07.00
Avtor: V.M.
jan33

Jan Klobasa foto: Rene Senekovič

Ko je Jan Klobasa prvič sodeloval v šovu Kmetija, je bil star komaj 19 let. A če je prvikrat pred kamere stopil nekoliko negotovo, je tokrat postregel s povsem drugačnim nastopom. Samozavest, odločnost in navihanost – to so tri glavne lastnosti bratov Klobasa.

Jan, prvič si pred kamere stopil kot eden izmed najmlajših tekmovalcev šova Kmetija, štel si namreč komaj 19 let. Dve leti kasneje si sprejel odločitev, da se v šovu preizkusiš še enkrat – no, a tokrat si se skoka pred kamere lotil precej drugače. Spomin na sila čustvenega fantiča iz leta 2017 je sicer precej bled, a kljub temu se zdi, kot da na malih zaslonih spremljamo drugo osebo …

Z nekdanjimi tekmovalci se odločno razumejo. foto: Osebni arhiv

»Ja res je in kdo bi si mislil, da se lahko v dveh letih človek toliko spremeni. Nisem se pa spremenil le jaz, tudi igra v resničnostnem šovu je postala bolj privlačna. Kmetija 2017 je bila namreč precej revna ... Tekmovalci smo občutili in se soočali z zelo velikim pomanjkanjem, lakoto in slabimi higienskimi pogoji,« se spominja Jan in dodaja, da se je letos na posestvo odpravil z upanjem, da so jim ustvarjalci pripravili sodobno kmetijo, takšno, kot smo jo lahko spremljali že lansko leto.

Janu se je želja o sodobni kmetiji uresničila, podobno pa se je pričelo dogajati tudi z vsemi ostalimi željami, ki so vzklile na posestvu. Iz tedna v teden je namreč uresničeval načrte in izpolnjeval obljubo sam sebi, da se tokrat odpravlja v bitko za glavno nagrado odločno, samozavestno, z bistrim umom in vero vase.

prejšnji članek
Razkrito, kje je Melania dobila navdih za krasitev Bele hiše!
Svet slavnih
Razkrito, kje je Melania dobila navdih za krasitev Bele hiše!
naslednji članek
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za torek?
Horoskop
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za torek?