laparoskopija Svet24.si

Na operacijski mizi je kričala, kirurg je ni ...

ENERGIJE Dobra karma

Za optimalno delovanje: energijska napoved od 13. ...

lažni pravoslavni duhovnik Svet24.si

VIDEO: Škandal v Srbiji, izdajal se je za ...

Konji, kraj, janez sabolek - sabla Svet24.si

Inšpekcija obupala nad konji – menda zato, ker ...

boginja Dobra karma

Petek 13. in njegovih 13 starodavnih keltskih ...

indira Njena.si

Razgaljena in vroča Indira zanetila splet

lucija Njena.si

Kaj se je po snemanju zgodilo med Lucijo in ...

To je naredila z luksuznim domom, da je postavila jelko
| V.M.

To je naredila z luksuznim domom, da je postavila jelko

Iris Mulej in Admir Barčić, Marko Debello Ocepek

Slovenska manekenka Iris Mulej je v svojem novem domovanju že postavila novoletno jelko. Pri umeščanju drevesca v dnevni prostor so ji ljuba zlasti priporočila feng šuja. Kaj pa vi, postavite jelko tja, kjer imate pač primeren prostor ali skušate slediti vedi iz starodavne Azije?

Kot je lepa mamica Iris Mulej pojasnila svojim spletnim prijateljem, sta imela v nedeljo s srčnim izbrancem Admirjem polne roke dela. Obrnila sta namreč večji del dnevnega prostora, da so lahko jelko postavili tako, kot si je zamislila.

Foto: Revija Zvezde - Iris Mulej ima doma že dolgo umetno smrečico.

Iris je v spletnem zapisu podala razlago o umestitvi drevesca v prostor po feng šuju, te smernice so ji namreč zelo ljube, saj lahko njihovo upoštevanje v dom prinesejo harmonijo.

Takole je svetovala svojim sledilcem na družbenem omrežju: »Če ga postavite na vzhodno stran, vam prinaša zdravje in ljubezen v družini, jugovzhodna stran se priporoča za denar in obilje v domu, če ga postavite na jug, pa vam prinaša slavo in ugled. Potem so tu še opcije ostalih smeri, če na prej omenjene nimate možnosti postaviti. Sever (kariera), severo-vzhod (osebna rast), jugo-zahod (ljubezen), zahod (kreativnost), jugo-zahod (networking) in center (srce), vendar morate slednje postavitve okrepiti z določenimi barvami po feng šuju, da steče prava energija. Preverite, kam ste ga postavili vi, če pa vas to delo še čaka, se mogoče odločite za kakšno od teh feng šuj smeri. Kam mislite smo ga postavili mi?« je spletno družbo nagovorila Iris, ki vsem skupaj svoje praznične kreacije še ni razkrila.