Neca Falk Dobra karma

70 let najbolj znane slovenske rdečelaske

meghan harry new (3) Svet24.si

Oboževalcem gresta že kar pošteno v nos

suncic_pl_01.11.14 Reporter.si

Maja Sunčič: Naši levici se je dokončno ...

srečanje janša plenkovič Svet24.si

Po srečanju vrhov Slovenije in Hrvaške: na ...

Aleksandra Pivec Necenzurirano

Prvi kadrovski poraz Aleksandre Pivec

jelena karleuša Odkrito.si

Znan IQ Jelene Karleuše

marijana-batinić Njena.si

Skrušena Marijana Batinić: 'pretresena sem'

Zakaj Sara skriva svojega fanta? Kdo je Bubi …
| V.M.

Zakaj Sara skriva svojega fanta? Kdo je Bubi …

Sara, POP TV

Sara Rutar se s svojim fantom ne pojavlja v javnosti, prav tako na družabnem omrežju ne boste odkrili njegove fotografije, še manj pa kakšen posnetek, na katerem se svetlolaska zgublja v njegovem objemu. Prav zaradi tega so mnogi pričeli dvomiti, da Sarin fant sploh obstaja.

No, a naj vam razkrijemo, da moški, za katerega bije Sarino srce, še kako obstaja, le v javnosti se ne želi izpostavljati, saj mu tovrsten način življenja nikakor ni blizu. Zasebnost mu pomeni največ, si pa prizadeva sprejeti in razumeti, da njegovo dekle za razvoj svojega posla posega tudi po skokih pred kamero.

No, o svojem fantu je v sinočnji oddaji spregovorila tudi Sara, povod za slednje pa je bilo pismo, ki ji ga je poslal na posestvo. Čeprav je tudi 29 – letnica do njune zasebnosti sila zadržana, smo le izvedeli nekaj podrobnosti.

Foto: POP TV - Sara je prejela fantovo pismo.

Sara: 'Poznam vsak delček njegove duše'

Kliče ga Bubi on pa njo Pipi. Od nje je starejši več kot desetletje, šteje torej okoli 40 let. V njegovih očeh je Sara najbolj dragoceni dar tega sveta. Par sta približno pet let, vendar doslej še nista sprejela odločitve, da si bosta ustvarila skupno prihodnost. Morda je bila ravno Sarina odsotnost priložnost za razmislek in spoznanje, kaj drug drugemu pomenita.

»Jaz si resnično želim narediti korak naprej v tej zvezi, ker če predolgo časa stojiš na neki točki, si želiš nekaj več. In jaz sem na tej točki, kar pomeni, da se bova morala pogovoriti, kaj sledi v najinem življenju naprej. Konec koncev nimam več 20 let. Želim si ustvariti družino, hišo, vse kar spada zraven …Upam, da je v tem času, ko me ni, tudi on globoko razmislil, kaj si želi za najino prihodnost, ker mi nazadnje na to vprašanje ni znal odgovoriti. Pred odhodom v šov sva bila ravno na takšni točki, ko sva se odločala, ali greva skupaj naprej ali pa gre enostavno vsak svojo pot,« je pojasnila Sara, ki ne skriva želje, da bi si s svojim Bubijem ustvarila družino.