venera Dobra karma

Tedenski horoskop: lahko si spremenite usodo, če ...

2_nuša rojs Svet24.si

Fatalna Nuša Rojs zaradi prirojene skolioze ...

marta kos anze logar Reporter.si

Zunanji minister Anže Logar zaščitil bivšo ...

Soča Svet24.si

Starša dečka, ki je utonil v Soči: “CSD nama ...

ZGO2019384558587231003 Necenzurirano

Otroci revolucije iz Tacna #kolumna

IMG_20200723_101912 Odkrito.si

Ivan Gale: Gotovo bom v prihodnosti bolj ...

fotka_pivka Njena.si

Najboljši okusi se začnejo z najboljšo izbiro ...

Tako zvenijo 'združeni' Modrijani in Tabu
| PR

Tako zvenijo 'združeni' Modrijani in Tabu

Modrijani & Tabu, Hitradio Antena

Voditelj na Hitradiu Antena, Alen Podlesnik, ki zabava poslušalce vsak dan od 14h do 18h, se je povsem navdušen vrnil iz Štajerske, kjer se je udeležil vaje dveh povsem različnih glasbenih skupin.

Osem slovenskih glasbenikov že pospešeno vadi za nastop na spektaklu Ritem mladosti, ki bo 13.12. v Stožicah. Poleg Perpetuum Jazzile, Big Foot Mame, Pera Lovšina, Klemna Klemna, Neishe in Valentina Kanzyanija, bodo nastopili tudi Tabuji in Modrijani. 

»Ne vem, zakaj, ampak predstavljal sem si, da bodo Modrijani na vajo prišli v narodnih nošah in vsak s svojo harmoniko. Pač, vedno jih vidiš takšne in avtomatsko sklepaš, da so vsepovsod v noši, tudi, ko gredo na pošto in k frizerju,« je v smehu povedal Alen, ki je užival med njihovo vajo.

»Takoj, ko so Modrijani stopili v prostor, se je začutila super energija. V trenutku so začeli govoriti o nekih lestvicah, pa tercah, pa višajih, v glavnem slišalo se je kot kitajščina, ničesar nisem razumel. (smeh) Ampak potem se je Franjo (Modrijani) usedel za klavir, Eva (Tabu) pa je kar vedela, kaj in kako naj zapoje. V glavnem, adijo pamet. V Stožicah bo epsko,« je dejal Alen.    

Glasbeniki se bodo v takoimenovanem mash upu združili na trojnem odru. »Še vedno mi ni jasno, kako lahko dve pesmi tako različnih bendov tako perfektno pašeta skupaj! Kar nas čaka v Stožicah bo en kup glasbenih presenečenj in trenutkov,« je sklenil Alen.

VIDEO SI POGLEJTE TUKAJ.