Michael Schumacher Svet24.si

Razkritje: Schumacher niti približno ni več tak,...

usodna odločitev Dobra karma

Tako vaš rojstni datum vpliva na sprejemanje ...

Pamela Anderson, Jon Peters Svet24.si

Pamela Anderson se je skrivaj poročila

grosuplje, streljanje, 21.-1 Svet24.si

Krvava drama v Grosupljem: 44-letnik umoril ...

matthew perry 1 Dobra karma

Srhljivo! Kaj se v resnici dogaja s Chandlerjem?!

Menopavza Njena.si

Jasna Kuljaj takole uživa v vročem Dubaju

Vesna Janković Njena.si

Strta Vesna Janković - izgubila je očeta

Tako zvenijo 'združeni' Modrijani in Tabu
| PR

Tako zvenijo 'združeni' Modrijani in Tabu

Modrijani & Tabu, Hitradio Antena

Voditelj na Hitradiu Antena, Alen Podlesnik, ki zabava poslušalce vsak dan od 14h do 18h, se je povsem navdušen vrnil iz Štajerske, kjer se je udeležil vaje dveh povsem različnih glasbenih skupin.

Osem slovenskih glasbenikov že pospešeno vadi za nastop na spektaklu Ritem mladosti, ki bo 13.12. v Stožicah. Poleg Perpetuum Jazzile, Big Foot Mame, Pera Lovšina, Klemna Klemna, Neishe in Valentina Kanzyanija, bodo nastopili tudi Tabuji in Modrijani. 

»Ne vem, zakaj, ampak predstavljal sem si, da bodo Modrijani na vajo prišli v narodnih nošah in vsak s svojo harmoniko. Pač, vedno jih vidiš takšne in avtomatsko sklepaš, da so vsepovsod v noši, tudi, ko gredo na pošto in k frizerju,« je v smehu povedal Alen, ki je užival med njihovo vajo.

»Takoj, ko so Modrijani stopili v prostor, se je začutila super energija. V trenutku so začeli govoriti o nekih lestvicah, pa tercah, pa višajih, v glavnem slišalo se je kot kitajščina, ničesar nisem razumel. (smeh) Ampak potem se je Franjo (Modrijani) usedel za klavir, Eva (Tabu) pa je kar vedela, kaj in kako naj zapoje. V glavnem, adijo pamet. V Stožicah bo epsko,« je dejal Alen.    

Glasbeniki se bodo v takoimenovanem mash upu združili na trojnem odru. »Še vedno mi ni jasno, kako lahko dve pesmi tako različnih bendov tako perfektno pašeta skupaj! Kar nas čaka v Stožicah bo en kup glasbenih presenečenj in trenutkov,« je sklenil Alen.

VIDEO SI POGLEJTE TUKAJ.