Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

O Luki Dončiću tudi svetovni zvezdniki

6. 12. 2019; 11.00
Avtor: K.M.
luka doncic dallas re

Luka Dončić foto: Reuters

Takole so se o njem pogovarjali v eni izmed priljubljenih pogovornih oddaj.

Lastnik kluba, v katerem igra Luka Dončić (Dallas Mavericks) Mark Cuban, je pred dnevi gostoval v priljubljeni pogovorni oddaji Live with Kelly and Ryan, ki jo povezujeta igralka in voditeljica Kelly Ripa ter priljubljeni voditelj in producent (Vztrajte s Kardashiani) Ryan Seacrest. Beseda je predvsem med moškima nanesla tudi na košarko.

"Luka Dončić, star je 20 let. Njegova učinkovitost je tako močna, bi lahko postal najboljši, kar jih je ta igra videla," je Marka vprašal Ryan. Vidno zmedena Kelly se je v pogovor vmešala s stavkom: "Mislila sem, da govorita o kraju Lucca v Italiji in sem ti želela povedati, da je tam prelepo, da bi jo moral obiskati." Po nekaj šaljivih besedah pa je Mark v oddaji razložil, kdo je Luka. "Luka Dončić je iz Slovenije, lani je bil najboljši novinec v ligi, star je šele dvajset let in je že eden izmed najboljših igralcev v ligi NBA."

"In ti ga imaš," je vprašala Kelly, Mark pa je s ponosom pritrdil in dodal, da če bo še naprej trdo dela, lahko postane eden izmed najboljših. 

prejšnji članek
Slovenska pevka delila prelepo nosečniško fotografijo
Svet slavnih
Slovenska pevka delila prelepo nosečniško fotografijo
naslednji članek
Ana in Roman sta se ločila
Zdravje
Ana in Roman sta se ločila