Rusko veleposlaništvo
Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Na Kmetiji dobila tisto, po kar je prišla

7. 12. 2019; 08.00
Avtor: V.M.
tanja balabanić

TANJA BALABANIĆ foto: POP TV

Tanja Balabanić resničnostni šov ni zapustila kot poraženka. Poletje in jesen je preživela v odmaknjenem koščku sveta, kjer je pridobila natanko to, po kar je prišla.

Tanja Balabanić se je sinoči še zadnjič zazrla v kamero, nato pa šovu pomahala v slovo in se vrnila tja, kjer jo imajo najraje. »Vse se je zgodilo tako, kot se je moralo zgoditi. Ničesar ne bi spreminjala. Jaz grem lepo z dvignjeno glavo iz tega posestva, domov k mojim, kjer me čakata iskrena sreča in radost,« je pojasnila Tanja, ki je imela za vstop v šov prav posebne razloge.

»V prvi vrsti sem prišla sem zaradi osebnih stvari in sedaj lahko naredim samo eno veliko kljukico. In pa seveda, da se malo zabavam, da spoznam še kakšne nove ljudi in pridobim še kakšno novo izkušnjo. Definitivno sem vse našteto pridobila in dobila,« je zadovoljna Tanja, ki odhaja domov z neprecenljivim spoznanem o sebi in napakah, ki jih je delala doslej in se ob tem nemalokrat ranila.

»Tukaj sem se naučila, da moram sebe postaviti na prvo mesto, da moram sebe ceniti in gledati na to, kako se jaz počutim in ne na to, kako se počutijo drugi okoli mene. Izredno sem hvaležna Kmetiji, da sem lahko prišla do tega spoznanja.«

Tanja je zapustila šov.

Tanja je zapustila šov. foto: POP TV

prejšnji članek
Anđa Marić: 'Oče mi kuha in niti trepalnic si ne morem namazati sama'
Zdravje
Anđa Marić: 'Oče mi kuha in niti trepalnic si ne morem namazati sama'
naslednji članek
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za soboto?
Horoskop
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za soboto?