janja-lakner-anžin, boštjan-anžin Dobra karma

Slovenski televizijec v Beogradu na lastni koži ...

severina kume Svet24.si

Severina je spet zmedla oboževalce, ko je ...

B60K9400 Reporter.si

Kam je izginila Šarčeva prva epidemiologinja ...

Vrhnika, neurje, strela, nevihta, oblaki Svet24.si

Za ponoči grozijo neurja s točo

ZGO2019384558587231003 Necenzurirano

Otroci revolucije iz Tacna #kolumna

Rajko Dujmić Odkrito.si

Nekdanji vodja Novih Fosilov še vedno v komi

sanjski-moški Njena.si

Izbranka sanjskega moškega v zapeljivem objemu ...

Na Kmetiji dobila tisto, po kar je prišla
| V.M.

Na Kmetiji dobila tisto, po kar je prišla

TANJA BALABANIĆ, POP TV

Tanja Balabanić resničnostni šov ni zapustila kot poraženka. Poletje in jesen je preživela v odmaknjenem koščku sveta, kjer je pridobila natanko to, po kar je prišla.

Tanja Balabanić se je sinoči še zadnjič zazrla v kamero, nato pa šovu pomahala v slovo in se vrnila tja, kjer jo imajo najraje. »Vse se je zgodilo tako, kot se je moralo zgoditi. Ničesar ne bi spreminjala. Jaz grem lepo z dvignjeno glavo iz tega posestva, domov k mojim, kjer me čakata iskrena sreča in radost,« je pojasnila Tanja, ki je imela za vstop v šov prav posebne razloge.

»V prvi vrsti sem prišla sem zaradi osebnih stvari in sedaj lahko naredim samo eno veliko kljukico. In pa seveda, da se malo zabavam, da spoznam še kakšne nove ljudi in pridobim še kakšno novo izkušnjo. Definitivno sem vse našteto pridobila in dobila,« je zadovoljna Tanja, ki odhaja domov z neprecenljivim spoznanem o sebi in napakah, ki jih je delala doslej in se ob tem nemalokrat ranila.

»Tukaj sem se naučila, da moram sebe postaviti na prvo mesto, da moram sebe ceniti in gledati na to, kako se jaz počutim in ne na to, kako se počutijo drugi okoli mene. Izredno sem hvaležna Kmetiji, da sem lahko prišla do tega spoznanja.«