Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Niso vedeli, če bo preživel

6. 12. 2019; 07.00
Avtor: V.M.
ana-lampret, roman-dolar

Ana in Roman Dolar foto: POP TV

Ženin in nevesta, ki sta se poročila v včerajšnji oddaji Kmetija, nista popolna neznanca malih ekranov. Junija smo ju spremljali v oddaji Delovna akcija, kjer se je družina gledalcev dotaknila zlasti zaradi težke življenjske zgodbe …

Ana Lampret je s svojo vedro in simpatično naravo zagotovo pritegnila vašo pozornost. A svetlolaska pred časom še zdaleč ni bila tako polna sonca in vedrine. Družina se je namreč spopadala z resnimi zdravstvenimi težavami, ki so jih sprva zaznamovale, nato pa še bolj povezale.

Ko se življenje sesuje kot hišica iz kart

Parček se je moral soočiti z Romanovo diagnozo, ki je vsem skupaj spodnesla tla pod nogami. Izvedeli so namreč, da ima velik možganski tumor, tedaj niti zdravniki niso vedeli, če bo težko bitko z boleznijo sploh preživel. K sreči se je zgodilo to, za kar so vsi močno stiskali pesti, Roman je okreval in slavil zmago v bitki s smrtonosno boleznijo.

A težki dnevi se za parček žal niso končali. Ana je namreč zbolela za poporodno depresijo, ki je razdvojila družino. Roman kljub temu ni nikoli obupal, svoji najdražji je stal ob strani in se trudil po najboljših močeh. Ljubezen je tako premagala vse ovire, da pa je njihova prihodnost lepša in dnevi mirnejši, je poskrbela tudi televizijska hiša POP TV. Pred poletjem so družinici tekom Delovne akcije prenovili hišo, oktobra pa sta si Ana in Roman na posestvu Kmetije prisegla še večno zvestobo.

Ana in Roman Dolar s hčerkico

Ana in Roman Dolar s hčerkico foto: POP TV

prejšnji članek
Indira Ekić je postala bogata
Svet slavnih
Indira Ekić je postala bogata
naslednji članek
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za petek?
Horoskop
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za petek?