Nurfet Kudić Svet24.si

38-letnik ubil taščo, hudo ranil 25-letno ženo ...

dezelak1 Svet24.si

Mojca, Matej in Manca Deželak o svojem očetu

duhovnik zupnik pf Reporter.si

Skrivnosti duhovniških premestitev: nezakonski ...

mesečinka, pelagia-noctiluca Svet24.si

V Istri na kopalce preži nevarna meduza

20200609-01009120 Necenzurirano

Nov šok za podjetnike: vračati morajo tudi ...

NASLOVNA Odkrito.si

KVIZ TEDNA

Luka Sešek Njena.si

Ansambel Saša Avsenika presenetil z novim pevcem!

Ana in Roman sta se ločila
| V.M.

Ana in Roman sta se ločila

Ana in Roman, POP TV

Mnogi so zastrigli z ušesi, ko je Ana v sinočnji oddaji Kmetija mimobežno omenila, da je vesela, ker bo Romanu ponovno prisegla zvestobo. Je bil parček že poprej poročen?

Vsi tisti, ki poznajo zgodbo Ane in Romana Dolarja z radostjo povedo, da je to zgodba o pravi ljubezni. Takšna, o kakršnih pripovedujejo zgodbe v knjigah, takšna, ki nam v romantičnih filmih orosijo oko. Kot nemara že veste, je Roman hudo zbolel, zaradi velikega možganskega tumorja niti strokovnjaki niso vedeli, ali bo bitko z boleznijo preživel. K sreči se je zgodilo to, za kar so vsi močno stiskali pesti, Roman je okreval in slavil zmago v bitki s smrtonosno boleznijo.

A življenje kljub temu ni zaplulo v mirnejše vode, čakala ju je namreč še ena velika preizkušnja, tekom katere sta za nekaj časa izgubila drug drugega. Ana se je namreč po porodu srečala s hudo obliko poporodne depresije in se ob tem spopadala z nerazumevanjem bližnjih in okolice. Bolezen je tako močno prizadela njen partnerski odnos, da sta se z Romanom na njeno željo ločila. A Romanova ljubezen ni usahnila, Ano je preveč ljubil, družina mu je pomenila največ na svetu, zato je vztrajal, se trudil po najboljših močeh in ljubezni svojega življenja stal ob strani toliko časa, da se je izvila iz brezna depresije. Po vseh premaganih ovirah sta Ana in Roman ponovno postala par, oktobra pa sta si na slavnem posestvu znova prisegla večno zvestobo.