sabine nessa Svet24.si

"Čudovito mlado žensko" je v parku pričakala ...

foto Monika Vranič 2 Svet24.si

FOTO: 25-letna Monika odšla peš od doma in ...

hitri test, keele, študenti Svet24.si

V študentsko leto s pogojem PCT

karl erjavec pl 5 Reporter.si

Erjavec za uničenje Desusa krivi poslance, ...

matej tonin oklepnik tank tw mors Necenzurirano

Od ZDA za 30 milijonov kupili oklepnike, ki so ...

the-prince, hbo Odkrito.si

Satira kraljeve družine, ki je tako neokusna, da ...

sveca Ekipa24.si

Tragično: v grozljivi prometni nesreči je ...

Ana in Roman sta se ločila
| V.M.

Ana in Roman sta se ločila

Ana in Roman, POP TV

Mnogi so zastrigli z ušesi, ko je Ana v sinočnji oddaji Kmetija mimobežno omenila, da je vesela, ker bo Romanu ponovno prisegla zvestobo. Je bil parček že poprej poročen?

Vsi tisti, ki poznajo zgodbo Ane in Romana Dolarja z radostjo povedo, da je to zgodba o pravi ljubezni. Takšna, o kakršnih pripovedujejo zgodbe v knjigah, takšna, ki nam v romantičnih filmih orosijo oko. Kot nemara že veste, je Roman hudo zbolel, zaradi velikega možganskega tumorja niti strokovnjaki niso vedeli, ali bo bitko z boleznijo preživel. K sreči se je zgodilo to, za kar so vsi močno stiskali pesti, Roman je okreval in slavil zmago v bitki s smrtonosno boleznijo.

A življenje kljub temu ni zaplulo v mirnejše vode, čakala ju je namreč še ena velika preizkušnja, tekom katere sta za nekaj časa izgubila drug drugega. Ana se je namreč po porodu srečala s hudo obliko poporodne depresije in se ob tem spopadala z nerazumevanjem bližnjih in okolice. Bolezen je tako močno prizadela njen partnerski odnos, da sta se z Romanom na njeno željo ločila. A Romanova ljubezen ni usahnila, Ano je preveč ljubil, družina mu je pomenila največ na svetu, zato je vztrajal, se trudil po najboljših močeh in ljubezni svojega življenja stal ob strani toliko časa, da se je izvila iz brezna depresije. Po vseh premaganih ovirah sta Ana in Roman ponovno postala par, oktobra pa sta si na slavnem posestvu znova prisegla večno zvestobo.