Rusko veleposlaništvo
Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Ana in Roman sta se ločila

6. 12. 2019; 09.55
Avtor: V.M.
ana-dolar

Ana in Roman foto: POP TV

Mnogi so zastrigli z ušesi, ko je Ana v sinočnji oddaji Kmetija mimobežno omenila, da je vesela, ker bo Romanu ponovno prisegla zvestobo. Je bil parček že poprej poročen?

Vsi tisti, ki poznajo zgodbo Ane in Romana Dolarja z radostjo povedo, da je to zgodba o pravi ljubezni. Takšna, o kakršnih pripovedujejo zgodbe v knjigah, takšna, ki nam v romantičnih filmih orosijo oko. Kot nemara že veste, je Roman hudo zbolel, zaradi velikega možganskega tumorja niti strokovnjaki niso vedeli, ali bo bitko z boleznijo preživel. K sreči se je zgodilo to, za kar so vsi močno stiskali pesti, Roman je okreval in slavil zmago v bitki s smrtonosno boleznijo.

A življenje kljub temu ni zaplulo v mirnejše vode, čakala ju je namreč še ena velika preizkušnja, tekom katere sta za nekaj časa izgubila drug drugega. Ana se je namreč po porodu srečala s hudo obliko poporodne depresije in se ob tem spopadala z nerazumevanjem bližnjih in okolice. Bolezen je tako močno prizadela njen partnerski odnos, da sta se z Romanom na njeno željo ločila. A Romanova ljubezen ni usahnila, Ano je preveč ljubil, družina mu je pomenila največ na svetu, zato je vztrajal, se trudil po najboljših močeh in ljubezni svojega življenja stal ob strani toliko časa, da se je izvila iz brezna depresije. Po vseh premaganih ovirah sta Ana in Roman ponovno postala par, oktobra pa sta si na slavnem posestvu znova prisegla večno zvestobo.

Družini je Ana Praznik pričarala lepšo prihodnost

Družini je Ana Praznik pričarala lepšo prihodnost foto: POP TV

prejšnji članek
O Luki Dončiću tudi svetovni zvezdniki
Svet slavnih
O Luki Dončiću tudi svetovni zvezdniki
naslednji članek
Petra trmasto sledi cilju, stres ji onemogoča uspeh
Svet slavnih
Petra trmasto sledi cilju, stres ji onemogoča uspeh