polna luna 7 Dobra karma

Tedenska astrološka napoved: dramatičen začetek...

Alberto Zangrillo Svet24.si

Italijanski zdravnik trdi, da virusa v Italiji ...

cerar pocivalsek-smc Reporter.si

Sanjske ponudbe za osem odpisanih: razkrivamo, ...

čelik7 Svet24.si

Pavle Čelik: »Državljani se zavedajo svojih ...

kuzma, korona-virus, meja, mejni-prehod Necenzurirano

Ko te izsiljuje Dunaj, se ti stoži po Bruslju

100913614_238493430776529_4655361849502988722_n Odkrito.si

Jan Oblak - Psa poslal s taksijem iz Slovenije v ...

branko cvek Njena.si

Ljubezen po domače: Branka osvojila vztrajna ...

Tanja razkrila, kaj je delal Jan vse noči na Kmetiji
| V.M.

Tanja razkrila, kaj je delal Jan vse noči na Kmetiji

Tanja in Jan, POP TV

Tanja Balabanić je sicer zapustila resničnostni šov Kmetija, a je tudi doma vse do konca stiskala pesti za svojega prijatelja, ki ga odkrito občuduje – zakaj natanko, pa je razkrila tik preden je tekmovalcem pomahala v slovo.

Tanja Balabanić ima na udeležbo v resničnostnem šovu Kmetija lepe spomine. Seveda je doživela tudi neprijetne trenutke, se bo pa kljub temu raje spominjala tistih, ki so ji na obraz naslikali nasmeh. Da je temu tako, je hvaležna predvsem Janu, ki ji je stal ob strani v dobrem in slabem.

»Najtežji del mojega bivanja na posestvu je bilo obdobje, ko sem začela pogrešati zunanji svet - moje iskrene prijatelje, mojo družino in na splošno celotno realnost. Hvala bogu sem se pobrala … Je pa bilo po drugi strani veliko lepih trenutkov. Od poroke, do vsake naloge, ki smo jo opravili in prejeli nagrado. Predvsem pa imam največ lepih spominov na trenutke z Janom. On je bil namreč ob meni ko sem jokala, on je bil ob meni, ko sem vriskala in se smejala, tako da mu lahko samo rečem: 'Jan, velika hvala.',« je pojasnila Tanja, ki v starejšem dvojčku vidi najmočnejši člen Kmetije in favorita za zmago.

»Jaz ne vem, od kje njemu vse te taktike, vso to razmišljanje … Jaz mislim, da on dva meseca sploh ni spal, ker je on samo razmišljal, kako bo kaj naredil, kaj bo naslednji korak … tako da jaz mu dajem kapo dol in definitivno si zasluži, da zmaga,« iskreno sklene Tanja, ki je z dvojčkoma ostala v odličnih odnosih tudi po koncu snemanja resničnostne oddaje. Družba namreč nadaljuje s prijateljevanjem, pogosto se družijo, se podpirajo in si stojijo ob strani.