princ harry Svet24.si

Princ Harry se je spravil na paparace

usodna odločitev Dobra karma

Tako vaš rojstni datum vpliva na sprejemanje ...

Pamela Anderson, Jon Peters Svet24.si

Pamela Anderson se je skrivaj poročila

grosuplje, streljanje, 21.-1 Svet24.si

Krvava drama v Grosupljem: 44-letnik umoril ...

ženska Dobra karma

Zdravila za dobro počutje, ki so brezplačna: ...

Menopavza Njena.si

Jasna Kuljaj takole uživa v vročem Dubaju

Vesna Janković Njena.si

Strta Vesna Janković - izgubila je očeta

Tanja razkrila, kaj je delal Jan vse noči na Kmetiji
| V.M.

Tanja razkrila, kaj je delal Jan vse noči na Kmetiji

Tanja in Jan, POP TV

Tanja Balabanić je sicer zapustila resničnostni šov Kmetija, a je tudi doma vse do konca stiskala pesti za svojega prijatelja, ki ga odkrito občuduje – zakaj natanko, pa je razkrila tik preden je tekmovalcem pomahala v slovo.

Tanja Balabanić ima na udeležbo v resničnostnem šovu Kmetija lepe spomine. Seveda je doživela tudi neprijetne trenutke, se bo pa kljub temu raje spominjala tistih, ki so ji na obraz naslikali nasmeh. Da je temu tako, je hvaležna predvsem Janu, ki ji je stal ob strani v dobrem in slabem.

»Najtežji del mojega bivanja na posestvu je bilo obdobje, ko sem začela pogrešati zunanji svet - moje iskrene prijatelje, mojo družino in na splošno celotno realnost. Hvala bogu sem se pobrala … Je pa bilo po drugi strani veliko lepih trenutkov. Od poroke, do vsake naloge, ki smo jo opravili in prejeli nagrado. Predvsem pa imam največ lepih spominov na trenutke z Janom. On je bil namreč ob meni ko sem jokala, on je bil ob meni, ko sem vriskala in se smejala, tako da mu lahko samo rečem: 'Jan, velika hvala.',« je pojasnila Tanja, ki v starejšem dvojčku vidi najmočnejši člen Kmetije in favorita za zmago.

»Jaz ne vem, od kje njemu vse te taktike, vso to razmišljanje … Jaz mislim, da on dva meseca sploh ni spal, ker je on samo razmišljal, kako bo kaj naredil, kaj bo naslednji korak … tako da jaz mu dajem kapo dol in definitivno si zasluži, da zmaga,« iskreno sklene Tanja, ki je z dvojčkoma ostala v odličnih odnosih tudi po koncu snemanja resničnostne oddaje. Družba namreč nadaljuje s prijateljevanjem, pogosto se družijo, se podpirajo in si stojijo ob strani.